Aikuisopiskelijan kokemuksia ja muistoja

15.04.2021

Suosittelen Joutsenon Opistoa ja Jyväskylän avoimen yliopiston opintoja lämpimästi. Jos sinulla on opiskelun paloa, suosittelen unohtamaan kaikki selittelyt välittömästi. Opiskelu antaa aina enemmän kuin se ottaa.

Joutsenon Opistossa opetus on monipuolista ja laadukasta pätevän opettajan johdolla. Nuorten parissa opiskelu on hauskaa ja no, opiskelua. Itse sain vinkkejä IT-asioihin runsain mitoin ja näkemystä siitä, että ihminen on tiedonhaluinen ja kiinnostava vuosirenkaiden määrästä huolimatta.

Joutsenossa otetaan ihminen huomioon kokonaisuudessaan, ei ainoastaan opiskelijana. Ongelmatilanteita ratkotaan keskustellen, päätavoite on opintojen eteenpäin ja loppuun asti vieminen.

Vietin vuoden opiskellen englannin perusopinnot aivan upean opettajan johdolla, mukavassa pienessä ryhmässä ja nyt olen sanomattoman tyytyväinen, että lähdin matkaan. Perusopinnot tehty ja itsetuntoni sai vuodessa huomattavan kohennuksen.

 

Kiitollisena jatko-opintoja odottaen,

Virpi

Lisää blogeja

1 vuotta sitten

Terveiset korean kielen ja kulttuurin linjalla opiskelleelta Inkalta!

Inkan löysi Joutsenon Opiston korean kielen ja kulttuurin linjan ja tunsi unelmiensa täyttyneen.

10 kuukautta sitten

Vuosi psykologian linjalla selkeytti ajatuksiani siitä, miten ja millaiseksi tulevaisuuttani haluan rakentaa

Opistovuoden aikana Hanna sai uusia ystäviä, hauskoja muistoja, suoritettua psykologian perusopinnot ja tukea psykologian pääsykokeeseen harjoitteluun.

8 kuukautta sitten

Kansanopisto on hyvää itsensä kehittämisen aikaa

Kasvatustieteen linjalla opiskellut Tuuli kertoo kokemuksiaan kansanopisto-opiskelusta ja yliopisto-opintojen suorittamisesta välivuoden aikana.