Aikuisopiskelijan kokemuksia ja muistoja

15.04.2021

Suosittelen Joutsenon Opistoa ja Jyväskylän avoimen yliopiston opintoja lämpimästi. Jos sinulla on opiskelun paloa, suosittelen unohtamaan kaikki selittelyt välittömästi. Opiskelu antaa aina enemmän kuin se ottaa.

Joutsenon Opistossa opetus on monipuolista ja laadukasta pätevän opettajan johdolla. Nuorten parissa opiskelu on hauskaa ja no, opiskelua. Itse sain vinkkejä IT-asioihin runsain mitoin ja näkemystä siitä, että ihminen on tiedonhaluinen ja kiinnostava vuosirenkaiden määrästä huolimatta.

Joutsenossa otetaan ihminen huomioon kokonaisuudessaan, ei ainoastaan opiskelijana. Ongelmatilanteita ratkotaan keskustellen, päätavoite on opintojen eteenpäin ja loppuun asti vieminen.

Vietin vuoden opiskellen englannin perusopinnot aivan upean opettajan johdolla, mukavassa pienessä ryhmässä ja nyt olen sanomattoman tyytyväinen, että lähdin matkaan. Perusopinnot tehty ja itsetuntoni sai vuodessa huomattavan kohennuksen.

 

Kiitollisena jatko-opintoja odottaen,

Virpi

Lisää blogeja

8 kuukautta sitten

Kestävästi puhdasta

Tällä kertaa blogissamme tarkastellaan, miten siivoustoimintamme mukailee kestävää kehitystä.

3 vuotta sitten

Tuomas löysi oppimisen riemun opiskellessaan Joutsenon Opistossa

Tuomas opiskeli lukuvuoden aikana kasvatustieteen sekä psykologian perusopinnot ja koki vuoden Joutsenossa olleen arvokas.

2 vuotta sitten

Joutseno

Vapaaehtoistyöntekijämme Anthony kertoo siitä, kuinka päätyi Suomeen ja Joutsenon Opistolle sekä ensimmäisien kuukausien kokemuksistaan.

Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit säätää valintojasi asetuksista