Ruokailu

Haluamme tarjota opiskelijoille lähellä tuotettua, eettistä ja ekologista ruokaa!

Opiston ruokalassa tarjotaan arkisin aamiainen, lounas, päiväkahvi ja päivällinen (perjantaisin aamiainen ja lounas, ja päivällinen otetaan mukaan). Kaikki ateriat valmistetaan opiston omassa keittiössä.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme vastaa ruokalajien vaihtelevuudesta ja terveellisyydestä. Ruokalistan suunnittelun lähtökohtana ovat suomalaiset ravitsemussuositukset. Keittiömme käyttää tuoreita raaka-aineita ja suosii lähiruokaa, muun muassa vilja ja perunat tilataan lähituottajilta. Leivät ja leivonnaiset leivotaan keittiössämme alusta asti itse.

Lähikuva ruokalinjastosta jossa näkyy etualalla leipäkori

Ruokavalioiden huomioiminen

Ruoan valmistuksessa huomioidaan ruokailijoiden ilmoittamat ruoka-aineallergiat sekä vakaumukselliset syyt. Erityisruokavaliosta sovitaan erikseen opiston keittiöesimiehen kanssa.

Erityisruokavalion voit ilmoittaa opiston keittiöön tällä lomakkeella

 

Ruokailuajat lukuvuoden aikana

Aamiainen 8.15–8.45
Lounas 11.25–12.00
Päiväkahvi 13.50–14.10
Päivällinen otetaan mukaan lounaalta.

Ruokalista löytyy opiston intranetista intranet.joutsenonopisto.fi.

 

 

 

Ruokalan linjastoa jossa näkyy erilaisia salaatteja

 

 

Kuvassa opiston kokki jolla kädessään pullatarjotin