Ruokailu

Haluamme tarjota opiskelijoille lähellä tuotettua, eettistä ja ekologista ruokaa.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme vastaa ruokalajien vaihtelevuudesta ja terveellisyydestä. Ruokalistan suunnittelun lähtökohtana ovat suomalaiset ravitsemussuositukset. Keittiömme käyttää tuoreita raaka-aineita ja suosii lähiruokaa, muun muassa kananmunat ja perunat tilataan lähituottajilta. Leivät ja leivonnaiset leivotaan keittiössämme alusta asti itse.

Lähikuva ruokalinjastosta jossa näkyy etualalla leipäkori

Opiston ruokalassa tarjotaan maanantaista torstaihin aamiainen, lounas ja päiväkahvi. Päivällinen otetaan mukaan lounaalta. Perjantaisin on tarjolla aamiainen ja lounas. Kaikki ateriat valmistetaan opiston omassa keittiössä, ja tarjoamastamme ruoasta kolmannes on kasvisruokaa.

Lukuvuonna 2024-2025 myönnämme kasvisruokavalion valinneille opiskelijoille 10 % alennuksen ruokailumaksuista!
 

Ruokavalioiden huomioiminen

Ruoan valmistuksessa huomioidaan ruokailijoiden ilmoittamat ruoka-aineallergiat sekä muut erityisruokavaliot. Ruokailijan tulee itse huolehtia tieto tarvitsemastaan erityisruokavaliosta opiston keittiöön täyttämällä erityisruokavaliolomake ja palauttamalla se keittiöesimiehelle ennen lukuvuoden alkua.

Erityisruokavalion voit ilmoittaa opiston keittiöön tällä lomakkeella

 

Ruokailuajat lukuvuoden aikana

Aamiainen 8.00–8.45
Lounas 11.15–12.15
Päiväkahvi 13.50–14.10
Päivällinen otetaan mukaan lounaalta.

Ruokalista löytyy opiston intranetista intranet.joutsenonopisto.fi.

 

 

 

Ruokalan linjastoa jossa näkyy erilaisia salaatteja

 

 

Kuvassa opiston kokki jolla kädessään pullatarjotin
Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit säätää valintojasi asetuksista