Ilmoittautuminen kursseille

 

Ilmoittautuminen Taidekesän kursseille alkaa 1.2.2024. Kursseille ilmoittaudutaan opiston verkkokaupan ilmoittautumislomakkeella.
 

Siirry verkkokauppaan

Taidekesän kurssisivuilta ilmoittautumislinkki aukeaa suoraan verkkokaupan kurssikohtaiselle ilmoittautumislomakkeelle. Kursseja voi hakea myös verkkokaupan aloitussivun kurssilistalta. Tutustu verkkokaupan ilmoittautumisohjeisiin.

Jos sähköinen ilmoittautuminen ei ole mahdollista, ilmoittautua voi myös puhelimitse.

Mikäli kursseilla on tilaa, ilmoittautumisia otetaan vastaan kurssin alkuun asti. Osallistujat hyväksytään kursseille pääsääntöisesti ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssille ilmoittautuneille lähetetään infokirje kurssin käytänteistä kevään aikana heti kurssin varmistuttua tai viimeistään noin kolme viikkoa ennen kurssin alkua.

Musiikkikurssien ilmoittautumisajat löytyvät kurssikuvauksista. Lauluviikon kursseille ja soitinten mestarikursseille opettajat valitsevat oppilaansa ilmoittautumisajan päätyttyä. Tiedot musiikkikurssien valintapäätöksistä lähetetään kaikille ilmoittautuneille parin viikon kuluessa ilmoittautumisajan jälkeen. Lasten ja nuorten musiikkikursseille ilmoittautuneille infokirje lähetetään huoltajan sähköpostiosoitteeseen ilmoittautumisajan päätyttyä toukokuussa.


Kurssimaksun maksaminen

Kurssimaksu on mahdollista maksaa heti ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankin kautta.

Vaihtoehtoisesti  kurssimaksun voi maksaa myöhemmin lähetettävällä maksulinkillä. Maksulinkki lähetetään sähköpostitse kevään aikana heti kurssin varmistuttua tai viimeistään neljä viikkoa ennen kurssin alkua. Myöhemmin lähetettävällä maksulinkillä maksettaessa kurssimaksun eräpäivä on 14 vuorokautta ennen kurssin alkua.

Verkkomaksujen saajana on Paytrail, mutta maksu tulee Joutsenon Opistolle.


Lisämajoittujat

Huoltajan, puolison tai muiden kurssin aikana majoittuvien ulkopuolisten majoittujien tiedot ilmoitetaan Lisämajoittujat-lomakkeella. Lisämajoitusmaksu lisätään kurssimaksun laskulle tai laskutetaan tarvittaessa erikseen.


Erityisruokavalio

Keittiömme huomioi ruoan valmistuksessa ruoka-aineallergiat sekä muut erityisruokavaliot. Ilmoita tiedot erityisruokavaliostasi opiston keittiöön viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua tällä lomakkeella. Lomakkeen linkki löytyy myös kurssikirjeestä.

Lisätietoja ruokailusta saa keittiöesimies Eveliina Pirhoselta, p. 045 844 2985, sähköposti keittio(at)joutsenonopisto.fi.

Majoittuminen opistolle kurssin aloitusta edeltävänä iltana

Jos tulet majoittumaan opistolle jo kurssin aloitusta edeltävänä iltana, ilmoittaudu majoitukseen kurssikirjeessä annettuun päivämäärään mennessä tällä lomakkeella.
Majoitusmaksu 15 € sisältää yöpymisen ja aloituspäivän aamiaisen. Maksu suositellaan maksamaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Kaikukortti

Kaikukortilla on mahdollista osallistua Taidekesän kursseille, jos kursseilla on tilaa. Kaikukortti kattaa kurssimaksusta opetuksen osuuden, ruokailut ja mahdollisen majoituksen osallistuja maksaa itse. Kaikukortilla ei voi osallistua lauluviikon kursseille tai soitinten mestarikursseille. Jos suunnittelet osallistumista kurssille kaikukortilla, ole yhteydessä opiston toimistoon.

peruminen ja Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Jos kuitenkin joudut perumaan kurssille tulon, sovelletaan perumiseen alla olevia peruutusehtoja.

Peruminen tulee ilmoittaa opiston toimistoon sähköpostitse taidekesa@joutsenonopisto.fi tai puhelimitse 045 844 2993. Perumista ei voi tehdä verkkolomakkeella.

Peruutus on maksuton 14 kalenteripäivää ennen kurssin alkua. Jos peruminen tapahtuu alle 14 kalenteripäivää ennen kurssin alkua, kurssimaksu palautetaan kokonaisuudessaan vain lääkärintodistuksen perusteella. Jos lääkärintodistusta ei toimiteta, peritään puolet kurssin hinnasta. Kurssimaksun palautuksesta veloitetaan 30 € toimistomaksu.

Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu kurssille, peritään koko kurssimaksu. Ilmoittautuminen ei raukea, vaikka kurssimaksu jätettäisiin maksamatta.

Jos osallistuja keskeyttää kurssin, kurssimaksua ei hyvitetä. Tämä koskee myös sairastumistilanteita. Jos kurssi keskeytyy opistosta johtuvista syistä, kurssimaksu hyvitetään peruuntuneiden kurssipäivien mukaan.

Jos kurssimaksua ei ole maksettu ennen kurssin alkua, ilmoittautuneelta voidaan evätä oikeus osallistua kurssille.

Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit säätää valintojasi asetuksista