Ilmoittautuminen kursseille

 

 

Ilmoittautuminen Taidekesän 2024 kursseille aukeaa 1.2.2024.

Ilmoittautumislomakkeen lähetettyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin siitä, että ilmoittautumisesi on vastaanotettu. Jos et saa vahvistusviestiä, tarkistathan sähköpostisi roskapostikansion. Jos vahvistusviestiä ei ole tullut, ole yhteydessä opiston toimistoon sähköpostitse opisto(at)joutsenonopisto.fi tai puhelimitse 045 844 2993.

Mikäli kursseilla on tilaa, ilmoittautumisia otetaan vastaan kurssin alkuun asti. Musiikkikurssien ilmoittautumisajat löytyvät kurssikuvauksista.

Osallistujat hyväksytään kursseille pääsääntöisesti ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssilaisille lähetetään kurssi-info ilmoittautumislomakkeessa annettuun sähköpostiosoitteeseen heti kurssin varmistuttua kevään aikana tai noin kolme viikkoa ennen kurssin alkua.

Lasten ja nuorten musiikkikursseille, lauluviikolle sekä soitinten mestarikursseille opettajat valitsevat oppilaansa ilmoittautumisajan päätyttyä. Tiedot musiikkikurssien valintapäätöksistä lähetetään kaikille ilmoittautuneille parin viikon kuluessa ilmoittautumisajan jälkeen.


Lisämajoittujat

Huoltajan tai muiden kurssin aikana majoittuvien ulkopuolisten majoittujien tiedot voit ilmoittaa ilmoittautumislomakkeen kohdassa Lisämajoittujat.
 

Erityisruokavalio

Ruokailussa huomioidaan erityisruokavaliot terveydellisten ja vakaumuksellisten syiden perusteella. Ilmoita tiedot erityisruokavaliostasi opiston keittiöön viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua tällä lomakkeella. Lomakkeen linkki löytyy myös kurssikirjeestä.

Lisätietoja ruokailusta saa keittiöesimies Eveliina Pirhoselta, p. 045 844 2985, sähköposti eveliina.pirhonen(at)joutsenonopisto.fi
 

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun.

Peruutus on maksuton 14 kalenteripäivää ennen kurssin alkua. Jos peruminen tapahtuu alle 14 kalenteripäivää ennen kurssin alkua, kurssimaksu palautetaan kokonaisuudessaan vain lääkärintodistuksen perusteella. Jos lääkärintodistusta ei toimiteta, peritään puolet kurssin hinnasta. Kurssimaksun palautuksesta veloitetaan 30 € toimistomaksu.

Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu kurssille, peritään koko kurssimaksu. Ilmoittautuminen ei raukea, vaikka kurssimaksu jätettäisiin maksamatta.

Jos osallistuja keskeyttää kurssin, kurssimaksua ei hyvitetä. Tämä koskee myös sairastumistilanteita. Jos kurssi keskeytyy opistosta johtuvista syistä, kurssimaksu hyvitetään peruuntuneiden kurssipäivien mukaan.

Peruminen tehdään sähköpostitse tai puhelimitse opiston toimistoon.

Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit säätää valintojasi asetuksista