Ilmoittautuminen kursseille

 

Ilmoittautuminen Taidekesän 2023 kursseille aukeaa 1.2.2023.

 

 

Ilmoittautumislomakkeen lähetettyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin siitä, että ilmoittautumisesi on vastaanotettu. Jos et saa vahvistusviestiä, tarkistathan sähköpostisi roskapostikansion. Jos vahvistusviestiä ei ole tullut, ole yhteydessä opiston toimistoon sähköpostitse opisto(at)joutsenonopisto.fi tai puhelimitse 045 844 2993.

Mikäli kursseilla on tilaa, ilmoittautumisia otetaan vastaan kurssin alkuun asti. Musiikkikurssien ilmoittautumisajat löytyvät kurssikuvauksista.

Osallistujat hyväksytään kursseille pääsääntöisesti ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssilaisille lähetetään kurssikirje ja kurssimaksun lasku ilmoittautumislomakkeessa annettuun sähköpostiosoitteeseen heti kurssin varmistuttua kevään aikana tai viimeistään noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.

Lasten ja nuorten musiikkikursseille, lauluviikolle sekä soitinten mestarikursseille opettajat valitsevat oppilaansa ilmoittautumisajan päätyttyä. Tiedot musiikkikurssien valintapäätöksistä lähetetään kaikille ilmoittautuneille parin viikon kuluessa ilmoittautumisajan jälkeen.

Lisämajoittujat

Huoltajan tai muiden kurssin aikana majoittuvien ulkopuolisten majoittujien tiedot voit ilmoittaa ilmoittautumislomakkeen kohdassa Lisämajoittujat.

Erityisruokavalio

Ruokailussa huomioidaan erityisruokavaliot terveydellisten ja vakaumuksellisten syiden perusteella. Ilmoita tiedot erityisruokavaliostasi opiston keittiöön viimeistään viikko ennen kurssin alkua tällä lomakkeella. Lomakkeen linkki löytyy myös kurssikirjeestä.

Lisätietoja ruokailusta saa keittiöesimies Mari Ponkkoselta, p. 045 844 2985, sähköposti mari.ponkkonen(at)joutsenonopisto.fi

Peruutusehdot

Peruutus on maksuton 7 kalenteripäivää ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään puolet kurssin hinnasta. Jos osallistuja esittää lääkärintodistuksen, kurssimaksu palautetaan. Kurssimaksun palautuksesta peritään 15 € toimistomaksua, joka vähennetään palautuksesta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu kurssille, peritään koko kurssimaksu. Ilmoittautuminen ei raukea, vaikka kurssimaksu jätettäisiin maksamatta.

Jos kurssi perutaan koronatilanteesta johtuen opiston toimesta, mahdollisesti jo maksettu kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä kurssille ilmoittautuneille. Peruuntumistilanteessa opisto ei korvaa muita kuluja (esimerkiksi matkasta aiheutuneet kulut).

Joutsenon Opiston tietosuojaseloste