Joutsenon Taidekesä

Joutsenon Taidekesä 2022 saatiin päätökseen onnistuneesti. Kesä oli hieno, kursseihin oltiin erittäin tyytyväisiä ja olosuhteet sekä tunnelma saivat paljon kiitosta. Lämpimät kiitokset kaikille kursseille osallistuneille sekä kurssien opettajille.

Kesän 2023 kurssivalikoima julkaistaan joulukuun 2022 aikana. Ilmoittautuminen kursseille alkaa 1.2.2023. Nähdään ensi kesänä!

 

Tutustu kursseihin
 

Seuraa Taidekesää somessa

Facebook.com/joutsenontaidekesa
Instragram: @joutsenonopisto

 

Joutseno Art Summer in English

Kurssit

Lasten ja nuorten musiikkikurssit, ilmaisun ja kädentaitojen kurssit, musiikkikurssit

Yleisötapahtumat

Taidekesän aikana järjestetään maksuttomia yleisötilaisuuksia, joihin kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita. Tutustu ohjelmaan!

Kesäkursseilta ilmaisun iloa, oppia ja virkistystä!

 

Joutsenon Taidekesä on valtakunnallinen taiteen ja kulttuurin koulutustapahtuma, joka kesällä 2023 järjestetään jo 51. kertaa. Kesän ohjelmaan sisältyy runsaat kolmekymmentä kädentaitojen, taiteen, kirjoittamisen, ilmaisun ja musiikin kurssia sekä kaikille avoimia konsertteja ja yleisötilaisuuksia. Kurssit soveltuvat niin harrastajille kuin ammattilaisillekin.

Nimekkäät opettajat ohjaavat kurssejaan Joutsenon Opiston kesäisen viihtyisässä miljöössä. Taideopetustilat ovat kurssilaisten käytössä myös iltaisin ja musiikkikursseilla opetus-, harjoittelu- ja konserttitilat löytyvät opiston pihapiiristä.

Kurssilaiset voivat majoittua kurssiviikon ajan opiston asuntolassa ja nauttia täysihoidossa keittiömme valmistamista maukkaista aterioista.

Kesän 2023 ohjelma julkaistaan joulukuun aikana.

Tervetuloa Taidekesään!
 

Ajankohtaista

Kesän 2023 kurssiohjelma julkaistaan joulukuun aikana. Ilmoittautuminen kursseille alkaa 1.2.2023.

 


 

Taidekesäesite 2022 (pdf)

Lataa esite

Kurssipalaute

Kesän 2022 palautelomake on suljettu. Kiitos palautteista!