Joutsenon Taidekesä

Joutsenon Taidekesä on valtakunnallinen taiteen ja kulttuurin koulutustapahtuma, joka vuonna 2023 järjestetään jo 51. kertaa. Kesän ohjelmaan sisältyy noin kolmekymmentä kädentaitojen, taiteen, kirjoittamisen, ilmaisun ja musiikin kurssia sekä kaikille avoimia konsertteja ja yleisötilaisuuksia.

Kesän 2023 kurssivalikoima löytyy kurssit -osiosta ja ilmoittautuminen kursseille alkaa 1.2.2023. Nähdään ensi kesänä!
 
Tutustu kursseihin
 

Seuraa Taidekesää somessa

Facebook.com/joutsenontaidekesa
Instragram: @joutsenonopisto

Kurssit

Lasten ja nuorten kurssit, kuvataiteen, ilmaisun ja kädentaitojen kurssit sekä musiikin kurssit. Katso koko kurssitarjonta täältä!

Yleisötapahtumat

Taidekesän aikana järjestetään maksuttomia yleisötilaisuuksia, joihin kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita. Tutustu ohjelmaan!

Elämyksiä, oppia ja virkistäytymistä taiteen parissa jo vuodesta 1972

 

Maalausta, laulua, draamapedagogiikkaa tai elokuvantekoa...näitä ja monia muita löydät Joutsenon Taidekesästä kesällä 2023.

Taidekesän ohjelmassa on laaja kattaus kursseja, jotka soveltuvat niin harrastajille kuin ammattilaisille, sekä lapsille, nuorille että aikuisille. Taidekesässä pääset uppoutumaan luovuuden kiehtovaan maailmaan nimekkäiden ja innostavien opettajien ohjauksessa. Kurssit ovat intensiivikursseja, sillä työskentelyä on keskimäärin seitsemän tuntia päivässä.

Kurssilaiset voivat majoittua kurssiviikon ajan opiston asuntolassa ja nauttia täysihoidossa keittiömme valmistamista maukkaista aterioista. Taideopetustilat ovat kurssilaisten käytössä myös iltaisin ja musiikkikursseilla opetus-, harjoittelu- ja konserttitilat löytyvät opiston pihapiiristä. Voisiko kurssielo enää helpommaksi muuttua!

Kurssiviikon aikana voit nauttia ainutlaatuisesta tunnelmasta Joutsenon Opiston kesäisen viihtyisässä ympäristössä. Joutsenon Opiston ja Taidekesän ominaispiirteitä ovatkin karjalainen vieraanvaraisuus, välitön kanssakäyminen ja yhteisöllinen kokemus.  

Tule siis syventämään jo olemassa olevia taitojasi tai hyppää itsellesi uudelle taiteenalalle – koe unohtumaton Joutsenon Taidekesä!

Ajankohtaista

6.4.2023
Kiinnostaisiko  japanilainen kirjansidonta, ekoprinttaus tai dekkarin kirjoittaminen? Sopisiko kesäohjelmaasi Complete Vocal Technique -laulukurssi, draamapedagogiikan opiskelu, korukurssi tai sumizuri? Tutustu kesän kurssitarjontaan ja ilmoittaudu nyt mukaan!
 

15.12.2022
Taidekesän 2023 kurssitarjonta on nyt julkaistu verkkosivuillamme! Kesän ohjelma sisältää aiemmilta vuosilta tuttuja ja suosittuja kursseja sekä kurssiuutuuksia. Kesän 2023 uusia kursseja ovat ekoprinttaus, draamapedagogiikka, dekkarikurssi, japanilainen kirjansidonta sekä korukurssi. Ilmoittautuminen kursseille alkaa 1.2.2023.

 

Joutsenon Taidekesä on myös lasten ja nuorten Taidekesä

Kesäkuun alussa Taidekesän starttaa lasten musiikkileiri sekä Maalataan yhdessä - lasten ja aikuisten Vedic Art -maalauskurssi. Seuraavalla viikolla opiston alue täyttyy nuorten musiikkileirin osallistujista.

Lasten ja nuorten kursseilla osallistujat pääsevät soittamaan ja maalaamaan runsain määrin sekä tekemään ja kokemaan asioita yhdessä, hauskuutta unohtamatta. Näiden kurssien aikana opistolla on paikalla vapaa-aikaohjaaja, joka järjestää kurssilaisille yhteistä ohjelmaa. Vapaa-aikaohjaaja asuu kurssien aikana asuntolassa, joten hän on myös paikalla auttamassa tarvittavissa tilanteissa.

Mikä olisikaan mukavampi tapa aloittaa kesäloma!

Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit säätää valintojasi asetuksista