Proosakurssi - totta ja tarua

1.-5.7.2024 (35 h)

Kurssin sisältö

Kurssilla sukelletaan kertomusten maailmaan. Mitä omasta elämästä voisi kirjoittaa? Miten voisi herätellä mielikuvitusta? Mitä tapahtuu, kun sekoitetaan faktaa ja fiktiota?

Kurssilla tehdään kirjoitusharjoituksia, luetaan tekstejä ja keskustellaan kirjoittamisesta. Painopiste on omasta elämästä kirjoittamisessa, mutta kurssi soveltuu myös fiktiivistä tekstiä kirjoittaville. Kurssi sopii sekä jo jonkin verran kirjoittaneille että vasta-alkajille. Kurssiin kuuluu ennakkotehtävä, joka lähetetään ilmoittautuneille lähempänä kurssia.

Kurssin kirjailijavieras on Jari Järvelä.


Opettaja

Sanataideohjaaja, kirjailija Päivi Haanpää

Hinta

A-hinta 442 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 1 hh)
B-hinta 419 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 2 hh)
C-hinta 311 € (opetus, lounas ja päiväkahvi)

Ilmoittautumisaika kurssille 1.2.-2.6.2024

Mikäli kurssilla on tilaa, ilmoittautumisia voidaan ottaa vastaan kurssin alkuun asti.
Viikon majoituskapasiteetti on täynnä. Voit edelleen ilmoittautua kurssille C-hinnalla, ja tarvittaessa hankkia majoituksen omatoimisesti lähialueelta.

Linkki ilmoittautumissivulle


Ilmoittautumislomakkeen lähetettyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin siitä, että ilmoittautumisesi on vastaanotettu. Jos vahvistusviestiä ei ole tullut, otathan yhteyttä opiston toimistoon.

Ilmoittautuneille lähetetään kurssikirje sähköpostitse heti kurssin varmistuttua kevään aikana tai viimeistään noin kolme viikkoa ennen kurssin alkua.

Kurssimaksu on mahdollista maksaa heti ilmoittautumisen yhteydessä tai myöhemmin sähköpostitse lähetettävällä maksulinkillä.

Lisätietoa ilmoittautumisesta, kurssimaksuista ja peruutusehdoista löytyy Taidekesän sivulta sekä verkkokaupan ilmoittautumissivulta.

Päivi Haanpää
Kuvaaja: Tiia-Maria Tervaharju

 
"Olen todella tyytyväinen kurssiin, kokemus on ollut aivan mahtava!"
"Päivi Haanpää on erinomainen työssään. Meillä oli mahtavaa työskennellä hänen opastuksellaan."

Kurssipalaute

Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit säätää valintojasi asetuksista