Maksutonta digitaitojen ja kestävän kehityksen koulutusta

Joutsenon Opisto on saanut Opetus- ja kulttuuriministeriöltä erillistä rahoitusta, joka on osa valtakunnallista jatkuvan oppimisen käynnissä olevaa uudistustyötä. Rahoituksen avulla järjestetään maksutonta digi- ja kestävän kehityksen koulutusta yrittäjille ja pk-yrityksille sekä työelämässä oleville, lomautetuille ja työttömille. Hanke kestää toukokuun 2024 loppuun asti, joten ehdit vielä osallistua koulutuksiin.

Katso alta lisätietoa koulutuksista ja ota yhteyttä, niin räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi sopivan koulutuksen.

Alkavat digitaitojen lyhytkurssit, kevät 2024

Koulutukset soveltuvat kaikille työikäisille: työnhakijoille, lomautetuille ja työelämässä oleville. Opetus tapahtuu etänä tai Joutsenon Opiston ATK-luokassa, jossa on tarjolla kaikille tietokoneet ja tarvittavat sovellukset harjoittelua varten.

Excel-jatkokurssi, 13.2. ja 20.2.2024 klo 16.30-19.15

Koulutuksessa on kaksi kokoontumiskertaa. Katso tarkempaa tietoa koulutuksesta ja ilmoittaudu mukaan tästä

PowerPoint -diaesitystyökalu tutuksi, 14.2. ja 21.2.2024 klo 14.00-16.30

Koulutuksessa on kaksi kokoontumiskertaa. Katso tarkempaa tietoa koulutuksesta ja ilmoittaudu mukaan tästä.

Lisää koulutuksia on vielä tulossa, pysy kuulolla!

Voit kysyä lisätietoa digikoulutuksista ja esittää koulutustoiveita: katri.jokipelto(at)joutsenonopisto.fi
 

Alkavat kestävän kehityksen koulutukset, kevät 2024

Kestävyyskasvatusta puutarhan avulla 21.2. ja 22.2.2024 klo 17.00-19.00

Koulutuksessa on kaksi kokoontumiskertaa. Ilmoittaudu mukaan tästä. Ilmoittautumiset viimeistään 21.2.2024 klo 15 mennessä. Linkki etäluennoille toimitetaan ilmoittautuneille lähempänä luentojen ajankohtaa.

Osallistu maksuttomille etäluennoille permakulttuurin ja puutarhakasvatuksen aloituksen perusteista! Luento on suunnattu erityisesti varhaiskasvatus-, esiopetus- ja peruskouluhenkilöstölle mutta kaikki muutkin aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita osallistumaan. Koulutuksesta saat käytännön neuvoja puutarhakasvatuksen aloittamiseen lasten tai nuorten kanssa.
Puutarhaopetus lisää käytännönläheistä ja laaja-alaista oppimista sekä on osa merkityksellista ympäristökasvatusta (Puutarhakasvatus.fi).

Lisätietoja koulutuksesta: joanna.hamalainen@joutsenonopisto.fi, p. 045 844 2989
 

Varaa itsellesi henkilökohtaisen digikoulutusaika!

Onko ryhmäoppiminen haastavaa? Haluatko täsmäkoulutusta digiongelmiisi? Oletko yksinyrittäjä ja aikasi on kortilla? Yksilöopetus on tehokasta.
Laita sähköpostia katri.jokipelto(at)joutsenonopisto.fi tai soita 045 844 2986 niin sovitaan yhteinen koulutushetki lähi- tai etäopetuksena. Saat opastusta juuri sinua askarruttaviin digiasioihin. Ota rohkeasti minuun yhteyttä tai täytä tämä lomake!
 

PK-yrityksille räätälöitävät koulutukset

Koulutukset soveltuvat kaikille PK-yrityksille ja yksinyrittäjille Etelä-Karjalan alueella. Valitse listalta itseäsi tai yritystäsi parhaiten palvelevat asiasisällöt ja ota meihin yhteyttä jo tänään, niin räätälöidään sopiva paketti tarpeisiinne! Esimerkkejä kurssisisällöistä löydät lisätietoa-kohdasta. Yrityksille tarjoamme koulutusta paikan päällä, etänä tai Joutsenon Opiston ATK-luokassa, jossa on tarjolla kaikille työntekijöille tietokoneet ja tarvittavat sovellukset harjoittelua varten.

Esimerkkejä digitaitojen koulutuksista

Tiedostojen hallinta pilvipalveluissa
Microsoft Word perusteet

Microsoft Excel perusteet
Microsoft Excel jatkokurssi
Videokuvaus, editointi ja julkaisu
Kuvankäsittely perusteet
Turvallisesti netissä
Asiakaspalautteen kerääminen ja analysointi 
Visuaalinen julkaisu

Lisätietoa digikoulutusten sisällöistä


Ota yhteyttä tai kysy lisää koulutuksista: Katri Jokipelto, RI, IT-opettaja, digikoulutusvastaava, katri.jokipelto(at)joutsenonopisto.fi, p. 045 844 2986


Lisätietoa kestävän kehityksen koulutussisällöistä:

Ota yhteyttä ja kysy lisää kestävän kehityksen koulutuksista:
Joanna Hämäläinen, FM, kestävyystieteiden opettaja, kestävän kehityksen koulutusvastaava, joanna.hamalainen(at)joutsenonopisto.fi, p. 045 844 2989

 

Haluatko räätälöidä koulutuksen omien tarpeiden mukaan?

Yrittäjille ja pk-yrityksille kohdistettu koulutus voidaan suunnitella yhteistyössä yrittäjän tai työpaikan kanssa. Koulutuksen sisällöt, ajankohta ja toteutustapa räätälöidään tällöin kouluttajiemme avulla kullekin yrittäjälle/pk-yritykselle sopivaksi kokonaisuudeksi. Vaihtoehtona voi olla vain digitaitoihin tai kestävän kehityksen taitoihin keskittyvä koulutus tai sopiva sekoitus molempia.

Haluatko yrityksellesi räätälöidyn koulutuksen? Ota rohkeasti yhteyttä joko täyttämällä tämän lomakkeen tai olemalla suoraan yhteydessä kouluttajiimme!

Työnhakija: eikö avoimissa koulutuksissa ole tarpeisiisi sopivaa kurssia? Ota yhteyttä kouluttajaamme, sillä tarvittaessa järjestämme myös työnhakijoiden erityistarpeisiin vastaavaa koulutusta.

Katri Jokipelto, RI, IT-opettaja, katri.jokipelto(at)joutsenonopisto.fi, p. 045 844 2986  (Digikoulutusvastaava)

Joanna Hämäläinen, FM, kestävyystieteiden opettaja, joanna.hamalainen(at)joutsenonopisto.fi, p. 045 844 2989 (Kestävän kehityksen koulutusvastaava)


 

Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit säätää valintojasi asetuksista