Muotokuvamaalauskurssi
4.-8.7.2022 (35 h)

Kurssilla tutustutaan muotokuvamaalaukseen. Työskentelemme elävän mallin kanssa, mutta muotokuvan voi maalata myös kurssilaisen omien valokuvien pohjalta. Maalaustekniikan jokainen osallistuja valitsee oman kiinnostuksensa ja taitojensa mukaan. Kurssi soveltuu kaikille muotokuvamaalauksesta kiinnostuneille ja työskentelyn ohjaus tapahtuu huomioiden jokaisen oma lähtötaso. Maalaamisen ohella kertaamme lyhyesti ihmisen mittasuhteita ja anatomiaa painottaen erityisesti kasvoja.

Kurssille otetaan 12 opiskelijaa.

Opettaja

Kuvataiteilija YAMK Tuulia Iso-Tryykäri

Hinta

A-hinta 390 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 1 hh)
B-hinta 370 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 2 hh)
C-hinta 275 € (opetus, lounas ja päiväkahvi)

Ilmoittautuminen kurssille alkaa 1.2.2022
 
Linkki ilmoittautumissivulle

 

Kurssi on täynnä. Ilmoittautumisia otetaan vastaan varasijalle.

Ilmoittautumislomakkeen lähetettyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin siitä, että ilmoittautumisesi on vastaanotettu. Jos vahvistusviestiä ei ole tullut, otathan yhteyttä opiston toimistoon.

Kurssikutsu ja lasku lähetetään sähköpostitse heti kurssin varmistuttua kevään aikana tai viimeistään noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.
Mikäli kurssilla on tilaa, ilmoittautumisia otetaan vastaan kurssin alkuun asti.

Peruutusehdot

Peruutus on maksuton 7 kalenteripäivää ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään puolet kurssin hinnasta. Jos osallistuja esittää lääkärintodistuksen, kurssimaksu palautetaan. Kurssimaksun palautuksesta peritään 15 € toimistomaksua, joka vähennetään palautuksesta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu kurssille, peritään koko kurssimaksu. Ilmoittautuminen ei raukea, vaikka kurssimaksu jätettäisiin maksamatta.

Jos kurssi perutaan koronatilanteesta johtuen opiston toimesta, mahdollisesti jo maksettu kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä kurssille ilmoittautuneille. Peruuntumistilanteessa opisto ei korvaa muita kuluja (esimerkiksi matkasta aiheutuneet kulut).

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Lue lisää Tietoa kurssilaiselle