Lasten ja nuorten lied
6.-10.6.2022

Kurssi nuorille laulajille ja pianisteille

Lasten ja nuorten lied on leikkiä ja ilmaisun iloa, mielikuvituksen liitoa sekä yhdessä jaettuja kokemuksia. Lied on taidemuoto, jossa laulaja ja pianisti muotoilevat laulujen tarinoita ja tunnelmia musiikillisiksi kokonaisuuksiksi.

Liedopetus tapahtuu ryhmä- ja yksilötunneilla. Ryhmässä tehdään ryhmäytymisleikkejä, runojen ja musiikin sisältöön perehdyttäviä harjoituksia sekä kuunnellaan liedesityksiä. Yksilötunneilla keskitytään oman stemman ja instrumentin hallintaan.

Lasten ja nuorten liedkurssi sopii hyvin sekä vasta-alkajille että jo pidempään musiikkia harrastaneille. Laulusta innostuneille se on helppo ja mukava mahdollisuus kokeilla laulamista tai aloittaa lauluharrastus. Pianisteilla olisi hyvä olla vähintään alkeistason nuotinlukutaito. Ikäsuositus kurssille osallistuville on noin 5-16 vuotta. Kurssille ilmoittautuvilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta liedistä.

Kurssin ohjelmassa on päivittäin yksilötunti (45 min) ja ryhmätunti (60 min). Kurssimaksuun sisältyvät myös kurssiviikon soitinkurssien rytmiikkapajat ja tanssiklubi, joihin voi osallistua oman kiinnostuksen mukaan.

Kurssin täysihoitoon sisältyy majoitus yhden tai kahden hengen huoneessa sekä ruokailut aamupalasta iltapalaan. Kurssille voi osallistua myös pelkästään päiväajaksi. Kurssilla on vapaa-ajanohjaaja, joka järjestää kurssilaisille yhteistä ohjelmaa ja yöpyy opistolla kurssin aikana.

Lue lisää lasten ja nuorten liedopetuksesta

Opettajat

Laulu
Saara-Maija Strandman
Piano
Marjukka Eskelinen

Vapaa-ajanohjaaja

Aino Välikauppi

hINTA

A-hinta 295 € (Opetus ja majoitus täysihoidossa 1hh)
B-hinta 275 € (Opetus ja majoitus täysihoidossa 2 hh)
C-hinta 225 € (Opetus, lounas ja päiväkahvi)
*Sisarusalennus 25 %

Huoltajat voivat majoittua opistolla kurssin aikana.
Huoltajan majoitus täysihoidolla kurssilaisen huoneessa 38,50 € / vuorokausi.

Ilmoittautuminen kurssille 1.2.-15.5.2022
 
Linkki ilmoittautumissivulle


Ilmoittautumislomakkeen lähetettyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin siitä, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Jos vahvistusviestiä ei ole tullut, otathan yhteyttä opiston toimistoon.

Kurssikutsu ja lasku lähetetään sähköpostitse ilmoittautumislomakkeessa annettuun osoitteeseen ilmoittautumisajan päätyttyä toukokuussa.

Peruutusehdot

Peruutus on maksuton 7 kalenteripäivää ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään puolet kurssin hinnasta. Jos osallistuja esittää lääkärintodistuksen, kurssimaksu palautetaan. Kurssimaksun palautuksesta peritään 15 € toimistomaksua, joka vähennetään palautuksesta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu kurssille, peritään koko kurssimaksu. Ilmoittautuminen ei raukea, vaikka kurssimaksu jätettäisiin maksamatta.

Jos kurssi perutaan koronatilanteesta johtuen opiston toimesta, mahdollisesti jo maksettu kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä kurssille ilmoittautuneille. Peruuntumistilanteessa opisto ei korvaa muita kuluja (esimerkiksi matkasta aiheutuneet kulut).

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Lue lisää Tietoa kurssilaiselle