Löysitkö sinua kiinnostavan linjan? Näin ilmoittaudut koulutuksiimme!

Koulutuksiimme ilmoittaudutaan opiston verkkosivujen sähköisellä lomakkeella. Ilmoittautumisaika lukuvuoden 2023-2024 opintolinjoille on 1.3.-13.8.2023. Opiskelijat valitaan ilmoittautumisten perusteella. Käsittelemme ilmoittautumisesi kahden viikon sisällä ilmoittautumisen saapumisesta. Hyväksymiskirjeen lähetämme sähköpostitse. Huomioithan, että Joutsenon Opiston opintoihin hakeutuvalla tulee olla oppivelvollisuus suoritettuna.

Lukuvuosi 2023-2024 alkaa 21.8.2023 ja päättyy 18.5.2024.

Toimistomme palvelee kaikissa sinua askarruttavissa kysymyksissä. Ota siis rohkeasti yhteyttä!

 

Kaksi opiskelijaa katsomassa toisen kuvataidetyötä

Ilmoittaudu opiskelemaan ja avarra tulevaisuuttasi!

Mietitkö tulevaisuuden mahdollisuuksiasi? Onko mielessäsi käynyt kysymys, mitä tekisit jos et pääsisikään vielä toivomaasi korkeakouluun? Vai haluatko ottaa aikaa vain itsellesi? Tai ehkä olet aikuinen joka kaipaa irtiottoa tai täydennyskouluttautumista, tai joka on elämän muutosvaiheessa eläkkeelle siirtymisestä tai työttömyydestä johtuen.

Joutsenon Opistossa voit opiskella itseäsi ja tulevaisuuttasi varten ja opistovuoden aikana löydät varmasti itsellesi vastauksia moniin kysymyksiin. Kaiken lisäksi vietät vuoden mukavien ihmisten kanssa ystävystyen!

Käy tutustumassa koulutustarjontaamme, valitse sinua kiinnostava vaihtoehto ja aloita matka kohti unohtumatonta vuotta kanssamme!

 

ILMOITTAUTUMINEN Lukuvuodelle 2023-2024

Joutsenon Opiston koulutuksiin ilmoittaudutaan opiston verkkosivujen sähköisellä lomakkeella. Ilmoittautumisaika lukuvuoden 2023-2024 opintolinjoille alkaa 1.3.2023 ja päättyy 13.8.2023, mutta käynnistyville linjoille otamme ilmoittautumisia vastaan tämänkin jälkeen.

Lukuvuosi 2023-2024 alkaa 21.8.2023 ja päättyy 18.5.2024.

 

1. Täytä ilmoittautumislomake

Lomakkeen lähetettyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin siitä, että ilmoittautumisesi on vastaanotettu. Mikäli et ole saanut vahvistusviestiä, tarkistathan sähköpostisi roskapostikansion. Jos viestiä ei ole tullut, ota yhteyttä opiston toimistoon.

Käsittelemme ilmoittautumisesi kahden viikon kuluessa sen saapumisesta. Lähetämme hyväksymiskirjeen liitteineen sähköpostitse ilmoittautumislomakkeessa ilmoittamaasi osoitteeseen.

Jos ilmoittaudut useammalle opintolinjalle, valitse lomakkeen pudotusvalikosta ensisijainen linjatoiveesi ja merkitse muut linjat toiveesi mukaisessa järjestyksessä lomakkeen Lisätietoja -kenttään.

2. Vastaanota opiskelupaikka

Hyväksymiskirjeen saatuasi vahvista opiskelupaikkasi hyväksymiskirjeessä annetun ohjeen mukaisesti.

 

Ilmoittautumislomake Joutsenon Opiston koulutuksiin Hakulomake Suomi toisena kielenä S2-linjalle

 

Joutsenon Opiston tietosuojaseloste

Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit säätää valintojasi asetuksista