Kalligrafiakurssi
27.6.-1.7.2022 (35 h)


Kurssille ovat tervetulleita sekä aloittelijat että jo pidempään kalligrafiaa harrastaneet.

Kirjoitamme erilaisilla tasaterillä ja siveltimillä kapeata, kaunista Rustikaa, jota käytettiin vuosina 100-500 jälkeen Kristuksen. Käytämme sitä myös pohjakuvina töihimme. Kurssin aikana tehdyt työt sidotaan kirjaksi. Taittelemme leporelloja.

Huom! Kurssiteksti on korjattu, painetussa esitteessä virheellinen esittelyteksti.

Opettaja

Kalligrafiataiteilija Annikki Rigendinger
www.annikki.ch

Hinta

A-hinta 390 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 1 hh)
B-hinta 370 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 2 hh)

C-hinta 275 € (opetus, lounas ja päiväkahvi)

Ilmoittautuminen kurssille alkaa 1.2.2022
 
Linkki ilmoittautumissivulle


Ilmoittautumislomakkeen lähetettyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin siitä, että ilmoittautumisesi on vastaanotettu. Jos vahvistusviestiä ei ole tullut, otathan yhteyttä opiston toimistoon.

Kurssikutsu ja lasku lähetetään sähköpostitse heti kurssin varmistuttua kevään aikana tai viimeistään noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.

Mikäli kurssilla on tilaa, ilmoittautumisia otetaan vastaan kurssin alkuun asti.

Peruutusehdot

Peruutus on maksuton 7 kalenteripäivää ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään puolet kurssin hinnasta. Jos osallistuja esittää lääkärintodistuksen, kurssimaksu palautetaan. Kurssimaksun palautuksesta peritään 15 € toimistomaksua, joka vähennetään palautuksesta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu kurssille, peritään koko kurssimaksu. Ilmoittautuminen ei raukea, vaikka kurssimaksu jätettäisiin maksamatta.

Jos kurssi perutaan koronatilanteesta johtuen opiston toimesta, mahdollisesti jo maksettu kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä kurssille ilmoittautuneille. Peruuntumistilanteessa opisto ei korvaa muita kuluja (esimerkiksi matkasta aiheutuneet kulut).

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Lue lisää Tietoa kurssilaiselle