Ikonimaalauskurssi
2.-8.7.2022 (49 h)

Miten vuoropuhelu ikonissa kuvataan? Miten harmonia toteutetaan ikonissa?

Keskustelun Jumalanäiti -ikonin kautta kurssilla tarkastellaan ikonin tapoja luonnon, ihmishahmojen välisen vuoropuhelun ja harmonian kuvaamiseen. Kurssi avaa näkökulmia ja antaa teknisiä apuneuvoja niin sanottujen tapahtumaikonien maalaamiseen.  Samalla kurssi syventää keskiaikaisen, itäisen ikonimaalausperinteen värikokonaisuuden ja maalaustyylin tuntemusta.

Omat maalaustarvikkeet mukaan. Materiaaleja saatavilla myös opettajalta.

Opettaja

Ikonimaalari, ikonimaalauksen opettaja, FM Liisa Tynkkynen

Hinta

A-hinta 480 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 1 hh)
B-hinta 455 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 2 hh)

C-hinta 335 € (opetus, lounas ja päiväkahvi)

Ilmoittautuminen kurssille alkaa 1.2.2022

 

Linkki ilmoittautumissivulle

 

Ilmoittautumislomakkeen lähetettyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin siitä, että ilmoittautumisesi on vastaanotettu. Jos vahvistusviestiä ei ole tullut, otathan yhteyttä opiston toimistoon.

Kurssikutsu ja lasku lähetetään sähköpostitse heti kurssin varmistuttua kevään aikana tai viimeistään noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.

Mikäli kurssilla on tilaa, ilmoittautumisia otetaan vastaan kurssin alkuun asti.

Peruutusehdot

Peruutus on maksuton 7 kalenteripäivää ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään puolet kurssin hinnasta. Jos osallistuja esittää lääkärintodistuksen, kurssimaksu palautetaan. Kurssimaksun palautuksesta peritään 15 € toimistomaksua, joka vähennetään palautuksesta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu kurssille, peritään koko kurssimaksu. Ilmoittautuminen ei raukea, vaikka kurssimaksu jätettäisiin maksamatta.

Jos kurssi perutaan koronatilanteesta johtuen opiston toimesta, mahdollisesti jo maksettu kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä kurssille ilmoittautuneille. Peruuntumistilanteessa opisto ei korvaa muita kuluja (esimerkiksi matkasta aiheutuneet kulut).

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Lue lisää Tietoa kurssilaiselle