Complete Vocal Technique -laulukurssi

13.-16.6.2023 (28 h)

Kurssin sisältö

Laulaminen ei ole vaikeaa - jokainen voi oppia laulamaan!

Complete Vocal Technique (CVT) on innostava lähestymistapa laulunopetukseen. Se perustuu anatomisesti ja fysiologisesti turvalliseen äänenkäyttöön ja tarjoaa konkreettisia työkaluja oman äänen mahdollisuuksien löytämiseen. Tekniikan avulla voidaan kehittää ääntä monipuolisesti sitä kuitenkaan rasittamatta. Ääneen saadaan kestävyyttä, vahvuutta, volyymieroja, erilaisia soundeja, äänenvärejä ja tehosteita. CVT sopii käytettäväksi kaikkiin musiikkityyleihin ja siitä on apua kaikenlaiseen äänenkäyttöön aloittelijoista ammattilaisiin, myös puhujille.

Kurssi koostuu luento-, ryhmä- ja yksilötunneista. Oppitunneilla laulajat seuraavat muiden kurssilaisten opetusta ja oppivat samalla toinen toisiltaan. Kurssille osallistuminen ei edellytä aiempia lauluopintoja.

 

Opettaja

Laulupedagogi, laulaja, valtuutettu CVT-opettaja Sini Spoof
www.musiikkikoulumoodi.fi/sini-spoof/

Hinta

A-hinta 343 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 1 hh)
B-hinta 325€ (opetus ja majoitus täysihoidossa 2 hh)
C-hinta 241 € (opetus, lounas ja päiväkahvi)

Ilmoittaudu kurssille 1.2.2023 alkaen
 
Linkki ilmoittautumissivulle


Ilmoittautumislomakkeen lähetettyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin siitä, että ilmoittautumisesi on vastaanotettu. Jos et saa vahvistusviestiä, tarkistathan sähköpostisi roskapostikansion. Jos vahvistusviestiä ei ole tullut, ole yhteydessä opiston toimistoon.

Kurssikirje ja lasku lähetetään sähköpostitse heti kurssin varmistuttua kevään aikana tai viimeistään noin kolme viikkoa ennen kurssin alkua.

Mikäli kurssilla on tilaa, ilmoittautumisia otetaan vastaan kurssin alkuun asti.

Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit säätää valintojasi asetuksista