Complete Vocal Technique tutuksi
15.-17.6.2022 (21 h)

(Huom! Kurssin ajankohta muuttunut painetussa esitteessä ilmoitetusta).

Laulaminen ei ole vaikeaa - jokainen voi oppia laulamaan!

Complete Vocal Technique (CVT) on innostava lähestymistapa laulunopetukseen. Se perustuu anatomisesti ja fysiologisesti turvalliseen äänenkäyttöön ja tarjoaa konkreettisia työkaluja oman äänen mahdollisuuksien löytämiseen. Tekniikan avulla voidaan kehittää ääntä monipuolisesti sitä kuitenkaan rasittamatta. Ääneen saadaan kestävyyttä, vahvuutta, volyymieroja, erilaisia soundeja, äänenvärejä ja tehosteita. CVT sopii käytettäväksi kaikkiin musiikkityyleihin ja siitä on apua kaikenlaiseen äänenkäyttöön aloittelijoista ammattilaisiin, myös puhujille.

Kurssi koostuu luento, ryhmä- ja yksilö-tunneista. Oppitunneilla laulajat seuraavat muiden kurssilaisten opetusta ja oppivat samalla toinen toisiltaan. Kurssille osallistuminen ei edellytä aiempia lauluopintoja.

Opettaja

Laulupedagogi, laulaja, valtuutettu CVT-opettaja Sini Spoof
www.musiikkikoulumoodi.fi/sini-spoof/
CVT Suomi

Hinta

A-hinta 240 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 1 hh)
B-hinta 228 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 2 hh)
C-hinta 173 € (opetus, lounas ja päiväkahvi)

Ilmoittautuminen kurssille alkaa 1.2.2022

Linkki ilmoittautumissivulle

 

Ilmoittautumislomakkeen lähetettyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin siitä, että ilmoittautumisesi on vastaanotettu. Jos vahvistusviestiä ei ole tullut, otathan yhteyttä opiston toimistoon.

Kurssikutsu ja lasku lähetetään sähköpostitse heti kurssin varmistuttua kevään aikana tai viimeistään noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.
Mikäli kurssilla on tilaa, ilmoittautumisia otetaan vastaan kurssin alkuun asti.

Peruutusehdot

Peruutus on maksuton 7 kalenteripäivää ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään puolet kurssin hinnasta. Jos osallistuja esittää lääkärintodistuksen, kurssimaksu palautetaan. Kurssimaksun palautuksesta peritään 15 € toimistomaksua, joka vähennetään palautuksesta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu kurssille, peritään koko kurssimaksu. Ilmoittautuminen ei raukea, vaikka kurssimaksu jätettäisiin maksamatta.

Jos kurssi perutaan koronatilanteesta johtuen opiston toimesta, mahdollisesti jo maksettu kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä kurssille ilmoittautuneille. Peruuntumistilanteessa opisto ei korvaa muita kuluja (esimerkiksi matkasta aiheutuneet kulut).

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Lue lisää Tietoa kurssilaiselle