Complete Vocal Technique -laulukurssi

10.-13.6.2024 (28 h)

Kurssin sisältö

Laulaminen ei ole vaikeaa - jokainen voi oppia laulamaan!

Complete Vocal Technique (CVT) on innostava lähestymistapa laulunopetukseen. Se perustuu anatomisesti ja fysiologisesti turvalliseen äänenkäyttöön ja tarjoaa konkreettisia työkaluja oman äänen mahdollisuuksien löytämiseen. Tekniikan avulla voidaan kehittää ääntä monipuolisesti sitä kuitenkaan rasittamatta. Ääneen saadaan kestävyyttä, vahvuutta, volyymieroja, erilaisia soundeja, äänenvärejä ja tehosteita.

CVT sopii käytettäväksi kaikkiin musiikkityyleihin ja siitä on apua kaikenlaiseen äänenkäyttöön aloittelijoista ammattilaisiin, myös puhujille.

Kurssi koostuu luento-, ryhmä- ja yksilötunneista. Oppitunneilla laulajat seuraavat muiden kurssilaisten opetusta ja oppivat samalla toinen toisiltaan. Kurssille osallistuminen ei edellytä aiempia lauluopintoja.


Opettaja

Laulupedagogi, laulaja, valtuutettu CVT-opettaja Sini Spoof
www.musiikkikoulumoodi.fi/sini-spoof/

Hinta

A-hinta 353 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 1 hh)
B-hinta 335€ (opetus ja majoitus täysihoidossa 2 hh)
C-hinta 248 € (opetus, lounas ja päiväkahvi)

Ilmoittautumisaika kurssille 1.2.-12.5.2024

Mikäli kurssilla on tilaa, ilmoittautumisia voidaan ottaa vastaan kurssin alkuun asti.
 

Linkki ilmoittautumissivulle


Ilmoittautumislomakkeen lähetettyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin siitä, että ilmoittautumisesi on vastaanotettu. Jos vahvistusviestiä ei ole tullut, otathan yhteyttä opiston toimistoon.

Ilmoittautuneille lähetetään kurssikirje sähköpostitse heti kurssin varmistuttua kevään aikana tai viimeistään noin kolme viikkoa ennen kurssin alkua.

Kurssimaksu on mahdollista maksaa heti ilmoittautumisen yhteydessä tai myöhemmin sähköpostitse lähetettävällä maksulinkillä.

Lisätietoa ilmoittautumisesta, kurssimaksuista ja peruutusehdoista löytyy Taidekesän sivulta sekä verkkokaupan ilmoittautumissivulta.

Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit säätää valintojasi asetuksista