Liput

Lipunmyynti käynnistyy kesällä 2024. Tarkempi lipunmyynnin aloitusajankohta sekä lippujen hinnat päivitetään tänne myöhemmin. Lippuja festivaalin tapahtumiin voi ostaa Kulttuuritila Nuijamiehen aulasta (Ravintola Nuija) tai lipunmyyntisivusto Livetosta.

Festivaalin elokuvanäytöksiin myydään kertalippuja sekä festaripasseja. Jos ajatuksissasi on nauttia useista tai vaikka kaikista tarjolla olevista elokuvanäytöksistä, on festaripassi kätevä valinta. Festaripassilla pääsee myös festivaalin avajais- ja palkintojenjakotilaisuuteen sekä avajaisnäytökseen. Festivaalin avajaistilaisuuteen ja avajaisnäytökseen myydään ovelta kertalippuja tilakapasiteetin sallimissa rajoissa.

Nuijamiehen aulassa Ravintola Nuijassa illalla järjestettäviin festariklubeihin on vapaa pääsy. Myös lapsille suunnattu tapahtumaosuus on maksuton.

LISÄKSI

Elokuvat jotka ovat ovat ehdolla palkinnon saajaksi ja/tai ovat mukana virallisessa valinnassa saavat kaksi (2) elokuvadelegaatioiden festivaalipassia, joilla pääsee maksutta festivaalin elokuvanäytöksiin ja tapahtumiin. Huom! Matkajärjestelyt ja -kustannukset ovat täysin festivaalille osallistuvien elokuvien edustajien vastuulla.

Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit säätää valintojasi asetuksista