Liput

Lippuja festivaalin tapahtumiin voi ostaa Kulttuuritila Nuijamiehen aulasta (Ravintola Nuija) tai lipunmyyntisivusto Livetosta. Lippujen hinnat päivitetään tälle sivulle Maaliskuun 2023 aikana. Lipunmyynti alkaa huhtikussa 2023.

Festivaalin elokuvanäytöksiin myydään kertalippuja sekä näytöspasseja. Jos ajatuksissasi on nauttia useista tai vaikka kaikista tarjolla olevista elokuvanäytöksistä, näytöspassi on kätevä valinta.

Festivaalin avajaistilaisuuteen, avajaisnäytökseen sekä festariklubeille myydään kertalippuja.

Lapsille suunnattu elokuvanäytös pe 30.6. aamupäivällä on lapsiperheille avoin ja maksuton tapahtuma (salin yleisökapasiteetin rajoissa).

Käsikirjoitusworkshop on kaikille avoin kurssi, jonne osallistujien tulee ilmoittautua ennakkoon ja suorittaa erillinen kurssimaksu. Workshopiin ilmoittaudutaan festivaalin verkkosivuille huhtikuussa 2023 julkaistavalla ilmoittautumislomakkeella. Lisätietoa käsikirjoitusworkhopista päivitetään verkkosivuille maaliskuussa 2023.

Ne elokuvantekijät, joiden elokuva on ehdolla oman kategoriansa palkinnon saajaksi (tai heidän edustajansa) saavat elokuvadelegaatioiden osallistumispassin (max. 2 per elokuva), jolla pääsee maksutta festivaalin tapahtumiin.