Lasityökurssi 8.7. 12.7.2019

Tule viettämään kesäinen viikko keskittyen lasin lumoihin! Voit olla vasta-alkaja tai pidempään lasitöitä harrastanut. Kurssilla pääset tutustumaan ja syventymään erilaisiin lasin kylmätyöstötekniikoihin, esimerkiksi tiffanytekniikkaan. Myös pieniä lasinsulatuskokeiluja on mahdollista toteuttaa. Viikon aikana ehtii valmistaa esimerkiksi koriste-esineitä, ikkunatyön tai lampunvarjostimen. Kukin voi valita mieleisensä työprojektin, jonka suunniteluun ja toteutukseen saa opettajalta henkilökohtaista ohjausta.

Perusvälineistöä ja materiaaleja löytyy opettajalta sekä läheisestä lasiliikkeestä. Ole etukäteen yhteydessä kurssin opettajaan varsinkin, jos suunnittelet jotain erikoisempaa tai suurempaa työtä

Kurssin laajuus 35 tuntia.

Opettaja
Lasiartesaani ja yrittäjä Terhi Hanhimäki
terhihanhimaki@gmail.com
www.palmetti.fi

Kurssimaksut
A-hinta  355 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 2 hh)
B-hinta  260 € (opetus, lounas ja päiväkahvi)
C-hinta  375 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 1 hh)

Ilmoittautuminen 1.2.2019 alkaen

 

Ilmoittaudu

Tulostettava ilmoittautumislomake

 

Ilmoittautua voi myös esitteen ilmoittautumislomakkeella.

Kurssille tulee ilmoittautua viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.
Mikäli kurssilla on tilaa, ilmoittautumisia otetaan vastaan kurssin alkuun asti.

Ilmoittautumislomakkeen lähetettyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin siitä, että ilmoittautumisesi on vastaanotettu. Vahvistusviesti on samalla myös hyväksymisilmoitus kurssille. Jos kurssi on täynnä tai kurssi peruuntuu, ilmoitamme siitä erikseen.

Kurssikutsu ja lasku lähetetään sähköpostitse heti kurssin varmistuttua kevään aikana tai viimeistään noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.