Lasityökurssi 12.–16.7.2021

Tule viettämään kesäinen viikko keskittyen lasin lumoihin! Voit olla vasta-alkaja tai pidempään lasitöitä harrastanut. Kurssilla pääset tutustumaan ja syventymään erilaisiin lasin kylmätyöstötekniikoihin, esimerkiksi tiffanytekniikkaan. Myös pieniä lasinsulatuskokeiluja on mahdollista toteuttaa. Viikon aikana ehtii valmistaa esimerkiksi koriste-esineitä, ikkunatyön tai lampunvarjostimen. Kukin voi valita mieleisensä työprojektin, jonka suunniteluun ja toteutukseen saa opettajalta henkilökohtaista ohjausta. Perusvälineistöä löytyy opettajalta ja materiaaleja läheisestä lasiliikkeestä. Ole etukäteen yhteydessä kurssin opettajaan varsinkin, jos suunnittelet jotain erikoisempaa tai suurempaa työtä.

Kurssin laajuus 35 tuntia.

Opettaja
Lasitaiteilija Annukka Ritalahti
annukkaritalahti(at)gmail.com
http://silverstreetglass-studio.com/
https://www.facebook.com/PieniTaideKauppa/
https://www.facebook.com/Silverstreetglass/

Kurssimaksut
A-hinta 385 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 1 hh)
B-hinta 365 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 2 hh)
C-hinta 270 € (opetus, lounas ja päiväkahvi)

Ilmoittautuminen 1.2.2021 alkaen

 

Linkki ilmoittautumissivulle

 

Ilmoittautumislomakkeen lähetettyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin siitä, että ilmoittautumisesi on vastaanotettu. Jos vahvistusviestiä ei ole tullut, otathan yhteyttä opiston toimistoon.

Kurssikutsu ja lasku lähetetään sähköpostitse heti kurssin varmistuttua kevään aikana tai viimeistään noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.

Mikäli kurssilla on tilaa, ilmoittautumisia otetaan vastaan kurssin alkuun asti.

Lisätietoa kurssiviikosta ja aikatauluista

Peruutusehdot