Ilmoittautuminen kursseille

Ilmoittautuminen Taidekesän 2021 kursseille alkaa 1.2.2021.

Kursseille ilmoittaudutaan sähköisellä lomakkeella, jonka linkki löytyy alta. Ilmoittautumislomake löytyy myös Taidekesän esitteestä.

Ilmoittautumislomakkeen lähetettyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin siitä, että ilmoittautumisesi on vastaanotettu. Jos et saa vahvistusviestiä, tarkistathan sähköpostisi roskapostikansion. Jos vahvistusviestiä ei ole tullut, ole yhteydessä opiston toimistoon sähköpostitse opisto(at)joutsenonopisto.fi tai puhelimitse 045 844 2993.

Osallistujat hyväksytään kursseille pääsääntöisesti ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssilaisille lähetetään kurssikirje ja kurssimaksun lasku ilmoittautumislomakkeessa annettuun sähköpostiosoitteeseen heti kurssin varmistuttua kevään aikana tai viimeistään  kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.

Lasten ja nuorten musiikkikursseille, lauluviikolle sekä soitinten mestarikursseille opettajat valitsevat oppilaansa ilmoittautumisjan päätyttyä. Tiedot musiikkikurssien valintapäätöksistä lähetetään kaikille ilmoittautuneille parin viikon kuluessa ilmoittautumisajan jälkeen.

Ilmoita huoltajan tai muiden kurssin aikana majoittuvien ulkopuolisten majoittujien tiedot llmoita lisämajoitus -lomakkeella.

 

Ilmoittaudu kursseille

 

Ilmoita lisämajoittujat

 

Ilmoita erityisruokavalio

 

Peruutusehdot

Peruutus on maksuton 7 kalenteripäivää ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään puolet kurssin hinnasta. Jos osallistuja esittää lääkärintodistuksen, kurssimaksu palautetaan. Kurssimaksun palautuksesta peritään 15 € toimistomaksua. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu kurssille, peritään koko kurssimaksu. Ilmoittautuminen ei raukea, vaikka kurssimaksu jätettäisiin maksamatta.

Joutsenon Opiston tietosuojaseloste