Ilmoittautuminen kursseille

Ilmoittautuminen Taidekesän 2022 kursseille alkaa 1.2.2022.

Kursseille ilmoittaudutaan sähköisellä lomakkeella, jonka linkki löytyy alta. Ilmoittautumislomake löytyy myös Taidekesän esitteestä.

Ilmoittautumislomakkeen lähetettyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin siitä, että ilmoittautumisesi on vastaanotettu. Jos et saa vahvistusviestiä, tarkistathan sähköpostisi roskapostikansion. Jos vahvistusviestiä ei ole tullut, ole yhteydessä opiston toimistoon sähköpostitse opisto(at)joutsenonopisto.fi tai puhelimitse 045 844 2993.

Osallistujat hyväksytään kursseille pääsääntöisesti ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssilaisille lähetetään kurssikirje ja kurssimaksun lasku ilmoittautumislomakkeessa annettuun sähköpostiosoitteeseen heti kurssin varmistuttua kevään aikana tai viimeistään  kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.

Lasten ja nuorten musiikkikursseille, lauluviikolle sekä soitinten mestarikursseille opettajat valitsevat oppilaansa ilmoittautumisjan päätyttyä. Tiedot musiikkikurssien valintapäätöksistä lähetetään kaikille ilmoittautuneille parin viikon kuluessa ilmoittautumisajan jälkeen.

Ilmoita huoltajan tai muiden kurssin aikana majoittuvien ulkopuolisten majoittujien tiedot llmoita lisämajoitus -lomakkeella.

 

Ilmoittaudu kursseille

Ilmoita lisämajoittujat

Ilmoita erityisruokavalio

 

Turvallisesti kurssille

Toimimme Joutsenon Opistolla vastuullisesti ja kursseillemme osallistuvien sekä henkilökuntamme turvallisuus on meille tärkeää.

Seuraamme viranomaistiedotusta koronatilanteeseen liittyen ja noudatamme Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä Opetus- ja kulttuuriministeriön ohjeistuksia.

-Opetustiloissa, majoituksessa ja ruokailuissa huomioimme koronatilanteen vaatimat turvallisuusasiat.

-Huolehdithan omalta osaltasi käsihygieniasta ja turvavälien toteutumisesta eri tilanteissa. Käsidesiä on saatavilla opetusluokissa ja yhteisissä tiloissa.

-Maskia suosittelemme käytettäväksi opetustiloissa sekä muissa yhteisissä tiloissa kurssin ajankohtana voimassa olevan THL:n ja Etelä-Karjalan aluehallintoviraston maskisuosituksen mukaisesti. Otathan omat maskit mukaan.

-Kursseille voi osallistua vain terveenä ja oireettomana.

Tarkemmat tiedot koronatilanteeseen liittyvistä turvallisuusasioista kerrotaan kurssikirjeessä sekä tarvittaessa vielä erikseen lähempänä kurssin aloitusta sähköpostitse lähetettävällä tiedotteella.

Ajantasaista tietoa koronavirustilanteesta löytyy Terveyden- ja hyvinvoinninlaitoksen sivuilta.

Jos kurssi joudutaan perumaan koronatilanteesta johtuen tai kurssin tilanteeseen tulee muita muutoksia, ilmoitamme asiasta välittömästi kurssille ilmoittautuneille ja tiedotamme muutoksista myös Taidekesän kotisivulla ja somekanavissa.

Peruutusehdot

Peruutus on maksuton 7 kalenteripäivää ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään puolet kurssin hinnasta. Jos osallistuja esittää lääkärintodistuksen, kurssimaksu palautetaan. Kurssimaksun palautuksesta peritään 15 € toimistomaksua. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu kurssille, peritään koko kurssimaksu. Ilmoittautuminen ei raukea, vaikka kurssimaksu jätettäisiin maksamatta.

Jos kurssi perutaan koronatilanteesta johtuen opiston toimesta, mahdollisesti jo maksettu kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä kurssille ilmoittautuneille. Peruuntumistilanteessa opisto ei korvaa muita kuluja (esimerkiksi matkasta aiheutuneet kulut).

Joutsenon Opiston tietosuojaseloste