Ilmoittautuminen

Kursseille tulee ilmoittautua viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua. Musiikkikurssien ilmoittautumisajat löytyvät kurssikuvauksista. Mikäli kursseilla on tilaa, ilmoittautumisia otetaan vastaan kurssin alkuun asti.

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun.

Kursseille ilmoittaudutaan kurssisivulta löytyvällä sähköisellä lomakkeella tai sivulta tulostettavalla lomakkeella. Ilmoittautumislomake löytyy myös Taidekesän esitteestä. Kutsuminen kursseille tapahtuu pääsääntöisesti ilmoittautumisjärjestyksessä. Musiikkikursseille opettajat valitsevat oppilaansa ilmoittautumisajan jälkeen.

Ilmoittautumislomakkeen lähetettyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin siitä, että ilmoittautumisesi on vastaanotettu. Jos et saa vahvistusviestiä, tarkistathan sähköpostisi roskapostikansion.
Vahvistusviesti on samalla myös hyväksymisilmoitus kurssille. Jos kurssi on täynnä tai kurssi peruuntuu, ilmoitamme siitä erikseen.

Kurssilaisille lähetetään kurssikutsut ja -laskut sähköpostitse heti kurssin varmistuttua kevään aikana tai viimeistään noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.

Lasten ja nuorten musiikkikursseille, lauluviikolle ja soitinten mestarikursseille ilmoittautuneille lähetään tieto valinnoista sekä kurssikirjeet ja laskut ilmoittautumisajan päätyttyä.

Peruutusehdot

Peruutus on maksuton 7 päivää ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista ja kurssin keskeyttämisestä peritään puolet kurssin hinnasta. Jos osallistuja esittää lääkärintodistuksen, kurssimaksu palautetaan. Kurssimkasun palautuksesta peritään toimistomaksu 15 €. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu kurssille, peritään koko kurssimaksu. Ilmoittautuminen ei raukea, vaikka kurssimaksu jätettäisiin maksamatta.

Joutsenon Opiston tietosuojaseloste