Kesäkursseilta ilmaisun iloa, oppia ja virkistystä!

Ilmoittaudu

Tervetuloa Taidekesään!

Joutsenon Taidekesä tarjoaa kädentaitojen, taiteen, kirjoittamisen, ilmaisun ja musiikin kursseja sekä kaikille avoimia konsertteja ja yleisötilaisuuksia. Taidekesän kurssit soveltuvat niin harrastajille kuin ammattilaisillekin.
Nimekkäät ammattilaisopettajat ohjaavat kurssejaan Joutsenon Opiston kesäisen viihtyisässä miljöössä. Hyvät taideopetustilat, konserttisali flyygeleineen sekä kaikki 30 pianoamme ovat kurssilaisten käytettävissä. Majoittuminen on mahdollista opiston asuntolassa täysihoidolla. Myös opiston sauna, kuntosali ja kirjasto ovat kurssien ajan käytettävissä.

Yleisötapahtumia

la 22.7. klo 19.00 Lauluviikon opettajakonsertti
ma 24.7.2017 klo 19.00 Lauluviikon stipendikonsertti
ma 31.7. klo 19.00 Kamarimusiikkikonsertti ”Suomi 100 – yhdessä”

Lue lisää

Kurssit 2017

Lasten ja nuorten kurssit
Ilmaisun ja kädentaitojen kurssit
Kirjoittamisen kurssit
Kielten kurssit
Musiikin kurssit

Katso koko kurssitarjonta

Taidekesän palautelomake

Yli kolmenkymmenen vuoden aikana lukemattomat opiskelijat  ovat käyneet pianokursseillamme – äkkiä laskien heitä on noin 500. Yhteistä tälle joukolle ja meille opettajille on, että olemme kokeneet Joutsenon Taidekesän innoittavan ilmapiirin. Se on kallisarvoinen muisto, jota kannattaa vaalia.”

– Erik T. Tawaststjerna, pianonsoiton professori, Sibelius-Akatemia

 

Ilmoittautuminen

Kursseille voi ilmoittautua 1.2.2017 alkaen sähköisellä lomakkeella, esitteen ilmoittautumislomakkeella, tulostettavalla lomakkeella tai puhelimitse.

Lue lisää ilmoittautumisesta

 

Ilmoittaudu Taidekesän kursseille

 

Ilmoittaudu musiikkikursseille

Majoittuminen

Opistolla on kaksi asuntolaa, joissa on 112 majoituspaikkaa. Pääosa huoneista on soluja, joissa on yksi 2 hh ja yksi 1 hh sekä yhteinen suihku ja wc. Opistolla on myös joitakin yhden hengen huoneita, joissa on oma wc ja suihku. Yhden hengen huoneet annetaan varaamisjärjestyksessä.
Lue lisää

Lataa Taidekesäesite (pdf)