Kesäkursseilta ilmaisun iloa, oppia ja virkistystä!

Ilmoittaudu

Tervetuloa Taidekesään!

Joutsenon Taidekesä tarjoaa kädentaitojen, taiteen, kirjoittamisen, ilmaisun ja musiikin kursseja sekä kaikille avoimia konsertteja ja yleisötilaisuuksia. Taidekesän kurssit soveltuvat niin harrastajille kuin ammattilaisillekin.
Nimekkäät ammattilaisopettajat ohjaavat kurssejaan Joutsenon Opiston kesäisen viihtyisässä miljöössä. Hyvät taideopetustilat, konserttisali flyygeleineen sekä kaikki 30 pianoamme ovat kurssilaisten käytettävissä. Majoittuminen on mahdollista opiston asuntolassa täysihoidolla. Myös opiston sauna, kuntosali ja kirjasto ovat kurssien ajan käytettävissä.

Lämmin kiitos kaikille Taidekesän 2018 kurssilaisille, opettajillle, vierailijoille ja yleisötilaisuuksiin osallistuneille!

Tapaamisiin ensi vuoden 47. Joutsenon Taidekesässä!

Katso kesän tunnelmia
https://fi-fi.facebook.com/joutsenontaidekesa/
https://www.instagram.com/joutsenonopisto/

 

Katso kaikki tapahtumat

Kurssit 2018

Lasten ja nuorten kurssit
Ilmaisun ja kädentaitojen kurssit
Kirjoittamisen kurssit
Kielten kurssit
Musiikin kurssit

Katso koko kurssitarjonta

Taidekesän palautelomake

Yli kolmenkymmenen vuoden aikana lukemattomat opiskelijat  ovat käyneet pianokursseillamme – äkkiä laskien heitä on noin 500. Yhteistä tälle joukolle ja meille opettajille on, että olemme kokeneet Joutsenon Taidekesän innoittavan ilmapiirin. Se on kallisarvoinen muisto, jota kannattaa vaalia.”

– Erik T. Tawaststjerna, pianonsoiton professori, Sibelius-Akatemia

 

Ilmoittautuminen

Kursseille voi ilmoittautua 1.2.2018 alkaen sähköisellä lomakkeella, esitteen ilmoittautumislomakkeella, tulostettavalla lomakkeella tai puhelimitse.

Ilmoittaudu

 

Majoittuminen

Opistolla on kaksi asuntolaa, joissa on 112 majoituspaikkaa. Pääosa huoneista on soluja, joissa on yksi 2 hh ja yksi 1 hh sekä yhteinen suihku ja wc. Opistolla on myös joitakin yhden hengen huoneita, joissa on oma wc ja suihku. Yhden hengen huoneet annetaan varaamisjärjestyksessä.
Lue lisää

Taidekesäesite 2018 (pdf)