Kesäkursseilta ilmaisun iloa, oppia ja virkistystä!

Ilmoittaudu

Tervetuloa Taidekesään!

Joutsenon Taidekesä tarjoaa kädentaitojen, taiteen, kirjoittamisen, ilmaisun ja musiikin kursseja sekä kaikille avoimia konsertteja ja yleisötilaisuuksia. Taidekesän kurssit soveltuvat niin harrastajille kuin ammattilaisillekin.
Nimekkäät ammattilaisopettajat ohjaavat kurssejaan Joutsenon Opiston kesäisen viihtyisässä miljöössä. Hyvät taideopetustilat, konserttisali flyygeleineen sekä kaikki 30 pianoamme ovat kurssilaisten käytettävissä. Majoittuminen on mahdollista opiston asuntolassa täysihoidolla. Myös opiston sauna, kuntosali ja kirjasto ovat kurssien ajan käytettävissä.

Ajankohtaista

Vapaita kurssipaikkoja on mm. seuraavilla kursseilla: ikonimaalaus 2.-6.7., populaarimusiikin kuorokurssi 9.-13.7., luonnonvalokuvaus 16.-29.7., laululyriikka 16.-20.7, vapaan kudonnan riemua 16.-20.7, elokuvakurssi 14.-20.7., Vedic art 16.-20.7. Ilmoittaudu nyt mukaan!

Yleisötilaisuudet

Ti 26.6. klo 19.00 Joutsenon Taidekesän avajaiset. Juhlapuhujana toimittaja, tietokirjailija Leeni Peltonen
La 30.6. klo 19.00 Mieskuoroliiton edustuskuoro Liiton miesten konsertti
Ti 10.7. klo 19.00 Kirjailija Kati Tervo kertoo työstään ja teoksistaan

Katso kaikki tapahtumat

Kurssit 2018

Lasten ja nuorten kurssit
Ilmaisun ja kädentaitojen kurssit
Kirjoittamisen kurssit
Kielten kurssit
Musiikin kurssit

Katso koko kurssitarjonta

Taidekesän palautelomake

Yli kolmenkymmenen vuoden aikana lukemattomat opiskelijat  ovat käyneet pianokursseillamme – äkkiä laskien heitä on noin 500. Yhteistä tälle joukolle ja meille opettajille on, että olemme kokeneet Joutsenon Taidekesän innoittavan ilmapiirin. Se on kallisarvoinen muisto, jota kannattaa vaalia.”

– Erik T. Tawaststjerna, pianonsoiton professori, Sibelius-Akatemia

 

Ilmoittautuminen

Kursseille voi ilmoittautua 1.2.2018 alkaen sähköisellä lomakkeella, esitteen ilmoittautumislomakkeella, tulostettavalla lomakkeella tai puhelimitse.

Ilmoittaudu

 

Majoittuminen

Opistolla on kaksi asuntolaa, joissa on 112 majoituspaikkaa. Pääosa huoneista on soluja, joissa on yksi 2 hh ja yksi 1 hh sekä yhteinen suihku ja wc. Opistolla on myös joitakin yhden hengen huoneita, joissa on oma wc ja suihku. Yhden hengen huoneet annetaan varaamisjärjestyksessä.
Lue lisää

Taidekesäesite 2018 (pdf)