Opiston ruokalassa tarjotaan aamiainen, lounas, päiväkahvi ja päivällinen (perjantaisin aamiainen ja lounas). Kaikki ateriat valmistetaan opiston omassa keittiössä.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme vastaa ruokalajien vaihtelevuudesta ja terveellisyydestä. Ruokalistan suunnittelun lähtökohtana ovat suomalaiset ravitsemussuositukset. Keittiömme käyttää tuoreita raaka-aineita, ja vilja ja perunat tilataan lähituottajilta. Leivät ja leivonnaiset leivotaan itse.

Ruoan valmistuksessa huomioidaan ruokailijoiden ilmoittamat ruoka-aineallergiat. Erityisruokavaliosta sovitaan erikseen opiston keittiöesimiehen kanssa.

Ruokailuajat

Aamiainen 7.45–8.45
Lounas 11.20–12.15
Päiväkahvi 13.50–14.10
Päivällinen 17.00–17.30