Tarja Kähärä aloittanut Joutsenon Opiston rehtorina 1.7.2024

Tarja Kähärä aloitti rehtorin tehtävässä 1.7.2024, kun edellinen rehtori Ulla Huhtilainen siirtyi vuosilomalle ja sen jälkeen eläkkeelle.

Joutsenon Opiston uutena rehtorina on aloittanut TtM Tarja Kähärä. Kähärän laajat verkostot, osaaminen ja monipuolinen työkokemus tukevat Joutsenon Opiston toiminnan jatkuvaa kehittymistä, ja tuovat uusia ideoita ja näkemyksiä opiston tulevaisuuteen. Muutosta on ennakoitu hyvissä ajoin, sillä Kähärä aloitti perehtymisen rehtorin tehtävään jo toukokuussa.

- Odotan uusia työtehtäviäni innolla. Joutsenon Opiston strategian ytimessä ovat ihmiset, ja on hieno päästä jatkamaan väistyvän rehtorin, Ulla Huhtilaisen viitoittamaa tietä yhdessä ammattitaitoisen opiston henkilöstön kanssa. Teen kaikkeni sen eteen, että asiat rullaavat jatkossakin. Olen helposti lähestyttävä, mutkaton ja mahdollisuuksista kiinnostunut ihminen, ja sellainen olen myös rehtorina. Tulen pitämään työhuoneeni oven avoinna, Tarja Kähärä kertoo.

Kähärä uskoo pystyvänsä tuomaan lisänäkyvyyttä opiston tunnettavuuden, vetovoimaisuuden ja löydettävyyden kasvattamiseen.

- Olemme ensisijaisesti nuorten opisto, mutta tarjoamme koulutuksia myös työelämässä ja työelämän ulkopuolella oleville, maahanmuuttajataustaisia henkilöitä unohtamatta. Aikaisemmat työtehtäväni kaakkoissuomalaisissa oppilaitosympäristöissä sekä ELY-keskuksessa ovat kerryttäneet minulle sujuvat ja monipuoliset sidosryhmätyöverkostot. Niinpä huomaan usein toteavanikin eri yhteyksissä; ”Yhteistyö on voimaa”.

Ulla Huhtilainen toimi rehtorin tehtävässä 11 vuotta, jona aikana Joutsenon Opistoa on kehitetty laadukkaalla ja eteenpäin katsovalla otteella.

Joutsenon Opisto välittää lämpimät kiitokset Ulla Huhtilaiselle arvokkaasta panoksesta Joutsenon Opiston hyväksi ja toivottaa Tarja Kähärän sydämellisesti tervetulleeksi opiston työyhteisöön.

 

Lisätiedot: Rehtori Tarja Kähärä, tarja.kahara@joutsenonopisto.fi, p. 045 844 2980

Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit säätää valintojasi asetuksista