Vanhasta uutta
11.-15.7.2022 (35 h)


Vanhasta uutta, kierrätä kaappien kätköistä!

Pursuavatko kaapit vanhoja tekstiileitä, joita ei raaskisi heittää roskiin? Kurssilla ideoidaan niille uusia käyttötarkoituksia, yhdistetään eri tilkkutyötekniikoita ja valmistetaan tekstiileistä uusia tuotteita. Kurssipäivien aikana opetellaan muun muassa pojakin yhdistämistä kirjottuihin liinoihin. Mukaan voi ottaa vaikkapa vanhat kirjotut tekstiilit, t-paidat tai farkut.

Oman ompelukoneen voi ottaa mukaan. Välineitä ja tarvikkeita voi kysyä myös opettajalta.

Kurssin tarkempi sisältö löytyy kurssikirjeestä.

Opettaja

Taideopettaja Hannele Kinnunen puh. 050 567 0071 tai hannelekin(at)outlook.com

Hinta

A-hinta 390 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 1 hh)
B-hinta 370 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 2 hh)
C-hinta 275 € (opetus, lounas ja päiväkahvi)

Ilmoittautuminen kurssille alkaa 1.2.2022

 

Linkki ilmoittautumissivulle

 

Ilmoittautumislomakkeen lähetettyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin siitä, että ilmoittautumisesi on vastaanotettu. Jos vahvistusviestiä ei ole tullut, otathan yhteyttä opiston toimistoon.

Kurssikutsu ja lasku lähetetään sähköpostitse heti kurssin varmistuttua kevään aikana tai viimeistään noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.
Mikäli kurssilla on tilaa, ilmoittautumisia otetaan vastaan kurssin alkuun asti.

Peruutusehdot

Peruutus on maksuton 7 kalenteripäivää ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään puolet kurssin hinnasta. Jos osallistuja esittää lääkärintodistuksen, kurssimaksu palautetaan. Kurssimaksun palautuksesta peritään 15 € toimistomaksua, joka vähennetään palautuksesta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu kurssille, peritään koko kurssimaksu. Ilmoittautuminen ei raukea, vaikka kurssimaksu jätettäisiin maksamatta.

Jos kurssi perutaan koronatilanteesta johtuen opiston toimesta, mahdollisesti jo maksettu kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä kurssille ilmoittautuneille. Peruuntumistilanteessa opisto ei korvaa muita kuluja (esimerkiksi matkasta aiheutuneet kulut).

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Lue lisää Tietoa kurssilaiselle