Sumizuri - japanilainen sävyvedostus
11.-14.7.2022 (28 h)

Kurssilla tutkitaan valon, varjon sekä valohämyn esittämistä puupiirroskuvassa ja muunnetaan sumi-musteella toteutettu sivellinmaalaus graafiseksi sävyvedokseksi. Työskentely alkaa maalausharjoituksilla, joista valmistuneet teokset siirretään puulaatalle. Kurssi avaa uusia, innostavia näkymiä vesivärin käyttöön puupiirroksessa ja antaa erinomaiset valmiudet myös monivärisen kuvan toteuttamiseen. Painolaattoina käytetään japanilaista shina-puuta ja vedostus tehdään japaninpaperille.

Materiaalit eivät sisälly kurssin hintaan. Puulaatat, paperit, sumimusteen ja liimat voi ostaa kurssin opettajalta. Materiaalimaksu suoritetaan opettajalle.

Kurssille otetaan 10 opiskelijaa.

Opettaja

Tat, taidegraafikko Tuula Moilanen
tuulamoilanen.com
https://eyeonart.blog

Hinta

A-hinta 312 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 1 hh)
B-hinta 296 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 2 hh)
C-hinta 220 € (opetus, lounas ja päiväkahvi)

Materiaalimaksu 20-25 €

Ilmoittautuminen kurssille alkaa 1.2.2022

 

Linkki ilmoittautumissivulle

 

Ilmoittautumislomakkeen lähetettyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin siitä, että ilmoittautumisesi on vastaanotettu. Jos vahvistusviestiä ei ole tullut, otathan yhteyttä opiston toimistoon.

Kurssikutsu ja lasku lähetetään sähköpostitse heti kurssin varmistuttua kevään aikana tai viimeistään noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.
Mikäli kurssilla on tilaa, ilmoittautumisia otetaan vastaan kurssin alkuun asti.

Peruutusehdot

Peruutus on maksuton 7 kalenteripäivää ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään puolet kurssin hinnasta. Jos osallistuja esittää lääkärintodistuksen, kurssimaksu palautetaan. Kurssimaksun palautuksesta peritään 15 € toimistomaksua, joka vähennetään palautuksesta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu kurssille, peritään koko kurssimaksu. Ilmoittautuminen ei raukea, vaikka kurssimaksu jätettäisiin maksamatta.

Jos kurssi perutaan koronatilanteesta johtuen opiston toimesta, mahdollisesti jo maksettu kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä kurssille ilmoittautuneille. Peruuntumistilanteessa opisto ei korvaa muita kuluja (esimerkiksi matkasta aiheutuneet kulut).

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Lue lisää Tietoa kurssilaiselle