Pianon, sellon, viulun, alttoviulun ja harmonikan kurssit

Kurssiviikon ohjelmassa on päivittäin oman soittimen yksilötunti (6 x 45 min). Lisäksi tarjolla on opetusta kamarimusiikkiryhmille (4 x 45 min). Kurssin aikana järjestetään useita kurssikonsertteja ja opettajakonsertti.
 

salla_pynssi.jpg


“Joutsenon Opisto tarjoaa mainiot puitteet: opetus, majoitus sekä konsertit tapahtuvat samassa pihapiirissä. Opiston kesäinen miljöö Saimaan rannalla kruunaa onnistuneen ja ikimuistoisen musiikintäyteisen kurssin.

Lämpimästi tervetuloa - Joutsenossa nähdään!”

Salla Pynssi
Kurssin taiteellinen johtaja

Opettajat

 
Piano

Antti Hotti
Anna Kuvaja (myös säestys)
Liisa Malmivaara (myös säestys)

Sello

Markus Hohti
Tuomas Lehto
Tuomas Ylinen

Viulu

Petri Aarnio
Kreeta-Julia Heikkilä
Janne Malmivaara

Alttoviulu

Tommi Aalto

Harmonikka

Matti Rantanen
Janne Valkeajoki
Heidi Velamo

Säestys

Timo Latonen

Kamarimusiikkikurssi

Kamarimusiikin ohjaajina toimivat mestarikurssin opettajat, jotka myös itse soittavat mukana useimmissa ryhmissä. Kamarimusiikkiteokset sekä ryhmät päätetään ilmoittautumisajan jälkeen. Myös valmiit kamarimusiikkikokoonpanot ovat tervetulleita kurssille. Nuotit teoksista lähetetään kotiin harjoiteltaviksi ennen kurssin alkua.

Hinta

A-hinta 500 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 1 hh)
B-hinta 465 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 2 hh)
C-hinta 385 € (opetus, lounas ja päiväkahvi)
Kamarimusiikkikurssi 140 €

HAKEMINEN kursseille ILMOITTAUTUMISSIVUN LOMAKKEELLA 1.2.-22.5.2022


Linkki ilmoittautumissivulle

 

Hakuaika kurssille on päättynyt. Kurssikirjeet ja tieto valinnoista lähetetään kaikille hakeneille viikon 23 aikana.

Ilmoittautumislomakkeen lähetettyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin siitä, että ilmoittautumisesi on vastaanotettu. Jos vahvistusviestiä ei ole tullut, otathan yhteyttä opiston toimistoon.

Tiedot valinnoista sekä tarkemmat kurssiohjeet sisältävä kurssikirje lähetetään sähköpostitse ilmoittautumislomakkeessa annettuun osoitteeseen noin kahden viikon kuluessa hakuajan päätyttyä.

Kurssilla on vapaa-ajanohjaaja, joka järjestää kurssilaisille yhteistä ohjelmaa ja toimii kurssin valvojana. Nuorempien majoittujien osalta huoltaja vastaa siitä, että majoittujalla on riittävät taidot toimia itsenäisesti kurssilla. Alle 10-vuotiaat osallistujat voivat majoittua opistolla ainoastaan vanhemman sisaruksen tai huoltajan kanssa.

Huoltajan ja muun kurssin ulkopuolisen majoittujan voi ilmoittaa ilmoittautumislomakkeen kohdassa Lisämajoittujat.
Majoitus- ja ruokailuhinnat kurssin ulkopuolisille

Alustavan aikataulun mukaisesti kurssiviikko alkaa lauantaina 30.7. klo 16.00 ilmoittautumisella ja majoittumisella, jonka jälkeen on päivällinen, aloitusinfo ja tuntien sopiminen. Ilta jatkuu yhteisen ohjelman merkeissä. Illan aikana myös kamarimuusikkiryhmillä on mahdollisuus soittaa ohjelmat läpi ennen opetuksen alkua. Opetus käynnistyy sunnuntaina heti aamusta alkaen ja kurssiviikko päättyy lauantaina 6.8. klo 11.00 alkavaan kurssikonserttiin, jonka jälkeen on tarjolla lounas ja kahvi.

Lisätietoa kurssiasioista saa opiston toimistosta, p. 045 844 2993 tai opisto(at)joutsenonopisto.fi. Kurssin opetukseen liittyvissä asioissa voi tarvittaessa olla yhteydessä myös kurssin taiteelliseen johtajaan Salla Pynssiin, salla.pynssi(at)gmail.com.

Peruutusehdot

Peruutus on maksuton 7 kalenteripäivää ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään puolet kurssin hinnasta. Jos osallistuja esittää lääkärintodistuksen, kurssimaksu palautetaan. Kurssimaksun palautuksesta peritään 15 € toimistomaksua, joka vähennetään palautuksesta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu kurssille, peritään koko kurssimaksu. Ilmoittautuminen ei raukea, vaikka kurssimaksu jätettäisiin maksamatta.

Jos kurssi perutaan koronatilanteesta johtuen opiston toimesta, mahdollisesti jo maksettu kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä kurssille ilmoittautuneille. Peruuntumistilanteessa opisto ei korvaa muita kuluja (esimerkiksi matkasta aiheutuneet kulut).

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Lue lisää Tietoa kurssilaiselle
 

Mestarikurssien opettajaesittely