Nuorten musiikkiviikko
13.-18.6.2022

 

Nuorten musiikkiviikon kurssit soveltuvat parhaiten soittamista jo muutaman vuoden harrastaneille. Ikäsuositus nuorten musiikkiviikon kursseille on noin 11-17 vuotta. Viikon aikana kurssilaisilla on päivittäin oman soittimen yksilötunti (45 min), sekä yhteismusisointia orkesterissa ja ryhmätunneilla. Kamarimusiikista kiinnostuneet voivat ilmoittautua kamarimusiikkiopetukseen. Kurssin aikana on mahdollista tutustua myös Complete Vocal Technique -laulutekniikkaan kurssin ryhmätunneilla. Päivittäin ohjelmassa on myös kehonhuoltotunti, jossa painotetaan erityisesti ylävartalon lihashuolto- ja liikkuvuusharjoitteita sekä rentoutumista.

Lyömäsoitinten kurssille voivat osallistua sekä aloittelijat että lyömäsoittimia jo jonkin aikaa soittaneet. Ohjelmisto kurssilla räätälöidään osallistujien soittotason ja toiveiden mukaan. Soittimet löytyvät opistolta.

Kurssin täysihoitoon sisältyy majoitus yhden tai kahden hengen huoneessa sekä ruokailut aamupalasta iltapalaan. Kurssille voi osallistua myös pelkästään päiväajaksi. Kurssilla on vapaa-ajanohjaaja, joka järjestää kurssilaisille yhteistä ohjelmaa ja yöpyy opistolla kurssin aikana.

Kurssikonsertit järjestetään perjantaina 17.6.  ja lauantaina 18.6.

Kurssit ja opettajat

Harmonikka

Virve Jääskeläinen
Janne Valkeajoki

Piano

Inari Kytömäki
Maarit Liimatainen

Sello

Iida-Vilhelmiina Sinivalo
Annika Valkeajoki

Viulu

Tiina Kivijärvi
Valerie Lassfolk
Marjukka Pola
Janne Saarinen

Alttoviulu

Valerie Lassfolk

Kitara

Santeri Rautiainen

Puhaltimet

Tiina Heinonen, huilu
Heikki Keski-Saari, käyrätorvi
Jorma Lautanen, klarinetti ja saksofoni
Timo Lehtonen, oboe
Mikko Marttila, baritoni, tuuba ja pasuuna
Ismo Varis, trumpetti

Lyömäsoittimet

Pasi Juvonen

Orkesteri

Janne Saarinen

Säestys

Maarit Liimatainen

Soittajan kehonhuolto

Juuli Peltola-Kiviniemi

Vapaa-ajanohjaaja

Aino Välikauppi

Hinta

A-hinta 320 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 1hh)
B-hinta 300 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 2hh)
C-hinta 250 € (opetus, lounas ja päiväjuoma)
Sisarusalennus 25 %
Huoltajan majoitus täysihoidolla kurssilaisen huoneessa 38,50 € / vuorokausi
Katso kurssin ulkopuolisten majoitus- ja ruokailuhinnasto

Ilmoittautuminen kurssEille 1.2.-15.5.2022
 
Linkki ilmoittautumissivulle


Ilmoittautumislomakkeen lähetettyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin siitä, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Jos vahvistusviestiä ei ole tullut, otathan yhteyttä opiston toimistoon.

Kurssikutsu ja kurssimaksun lasku lähetetään sähköpostitse ilmoittautumislomakkeessa annettuun osoitteeseen ilmoittautumisajan päätyttyä toukokuussa.

Peruutusehdot

Peruutus on maksuton 7 kalenteripäivää ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään puolet kurssin hinnasta. Jos osallistuja esittää lääkärintodistuksen, kurssimaksu palautetaan. Kurssimaksun palautuksesta peritään 15 € toimistomaksua, joka vähennetään palautuksesta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu kurssille, peritään koko kurssimaksu. Ilmoittautuminen ei raukea, vaikka kurssimaksu jätettäisiin maksamatta.

Jos kurssi perutaan koronatilanteesta johtuen opiston toimesta, mahdollisesti jo maksettu kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä kurssille ilmoittautuneille. Peruuntumistilanteessa opisto ei korvaa muita kuluja (esimerkiksi matkasta aiheutuneet kulut).

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Lue lisää Tietoa kurssilaiselle