Mokuhanga - japanilainen vesiväripuupiirros
27.6.-1.7.2022 (35 h)

Japanilainen vesiväripuupiirros on myrkytön kohopainomenetelmä, joka mahdollistaa monipuolisen työskentelyn niin viivoilla kuin pinnoillakin. Ilmaisukeinona se murtaa kaikki ennakkokäsitykset puupiirroksesta. Maalauksellinen värien käyttö ja kiinnostavat pintaefektit laatoilta tekevät vedostamisesta seikkailun. Kurssilla käydään läpi puupiirroksen valmistuksen eri vaiheet kuvan suunnittelusta laattojen leikkaukseen ja moniväripainantaan. Vedostamisessa ei käytetä prässiä.

Kurssilla tarvittavat työvälineet ovat lainattavissa opettajalta. Laattamateriaalit ja paperit tulevat suoraan Japanista. Materiaalit eivät sisälly kurssin hintaan. Materiaalimaksu suoritetaan kurssin opettajalle.

Kurssille otetaan 10 opiskelijaa
. Kurssi sopii ammattitaiteilijoiden ja kuvataiteen opettajien lisäksi myös harrastajille ja vasta-alkajille. Osallistujalla ei tarvitse olla ennakkoon tietoa puupiirroksen tekemisestä.

Kurssin ohjaaja Tuula Moilanen asui Japanissa yli 20 vuotta (1989-2012) tutkien perinteistä ukiyo-e-puupiirrosta ja sen nykyaikaisia muunnelmia.

Opettaja

TaT, taidegraafikko Tuula Moilanen
tuulamoilanen.com
https://eyeonart.blog

Hinta

A-hinta 390 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 1 hh)
B-hinta 370 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 2 hh)
C-hinta 275 € (opetus, lounas ja päiväkahvi)
Materiaalimaksu 20-30 €

Ilmoittautuminen kurssille alkaa 1.2.2022
 
Linkki ilmoittautumissivulle

 

Ilmoittautumislomakkeen lähetettyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin siitä, että ilmoittautumisesi on vastaanotettu. Jos vahvistusviestiä ei ole tullut, otathan yhteyttä opiston toimistoon.

Kurssikutsu ja lasku lähetetään sähköpostitse heti kurssin varmistuttua kevään aikana tai viimeistään noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.
Mikäli kurssilla on tilaa, ilmoittautumisia otetaan vastaan kurssin alkuun asti.

Peruutusehdot

Peruutus on maksuton 7 kalenteripäivää ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään puolet kurssin hinnasta. Jos osallistuja esittää lääkärintodistuksen, kurssimaksu palautetaan. Kurssimaksun palautuksesta peritään 15 € toimistomaksua, joka vähennetään palautuksesta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu kurssille, peritään koko kurssimaksu. Ilmoittautuminen ei raukea, vaikka kurssimaksu jätettäisiin maksamatta.

Jos kurssi perutaan koronatilanteesta johtuen opiston toimesta, mahdollisesti jo maksettu kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä kurssille ilmoittautuneille. Peruuntumistilanteessa opisto ei korvaa muita kuluja (esimerkiksi matkasta aiheutuneet kulut).

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Lue lisää Tietoa kurssilaiselle