Maalauskurssi
27.6.-1.7.2022 (35 h)


Kesän maalauskurssilla perehdytään maalaustaiteen kieleen ja keinoihin, maalien ja välineiden käyttöön sekä sommitteluun ja väri-ilmaisuun kesän valosta ja väreistä nauttien. Kurssiin sisältyy myös opettajan luentoja ja alustuksia. Opetus rakentuu jokaisen kurssilaisen omille tavoitteille ja lähtökohdille. Työskentelyvälineiksi sopivat öljyvärit, akryylit, vesivärit tai pastellit.

Kurssi sopii kaikille maalauksesta kiinnostuneille. Kurssilla voi aloittaa tutustumisen maalaamiseen tai syventää aiemmin opittua.

Kurssille otetaan 16 opiskelijaa.

Lisätietoa materiaaleista ja välineistä saa opettajalta.

Opettaja

Taidemaalari Mikko Sakala
mikkosakala(at)wippies.fi

Hinta

A-hinta 390 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 1 hh)
B-hinta 370 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 2 hh)

C-hinta 275 € (opetus, lounas ja päiväkahvi)

Ilmoittautuminen kurssille alkaa 1.2.2022

 
Linkki ilmoittautumissivulle

 

Ilmoittautumislomakkeen lähetettyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin siitä, että ilmoittautumisesi on vastaanotettu. Jos vahvistusviestiä ei ole tullut, otathan yhteyttä opiston toimistoon.

Kurssikutsu ja lasku lähetetään sähköpostitse heti kurssin varmistuttua kevään aikana tai viimeistään noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.

Mikäli kurssilla on tilaa, ilmoittautumisia otetaan vastaan kurssin alkuun asti.

peruutusehdot

Peruutus on maksuton 7 kalenteripäivää ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään puolet kurssin hinnasta. Jos osallistuja esittää lääkärintodistuksen, kurssimaksu palautetaan. Kurssimaksun palautuksesta peritään 15 € toimistomaksua, joka vähennetään palautuksesta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu kurssille, peritään koko kurssimaksu. Ilmoittautuminen ei raukea, vaikka kurssimaksu jätettäisiin maksamatta.

Jos kurssi perutaan koronatilanteesta johtuen opiston toimesta, mahdollisesti jo maksettu kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä kurssille ilmoittautuneille. Peruuntumistilanteessa opisto ei korvaa muita kuluja (esimerkiksi matkasta aiheutuneet kulut).

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Lue lisää Tietoa kurssilaiselle