Maalataan yhdessä - lasten ja aikuisten Vedic Art -maalauskurssi
6.-9.6.2022 (28 h)

Vedic Art on uudenlainen taidekoulutusmuoto ilman osaamisvaatimuksia. Vedic Art’ssa rohkaistaan kokeilemaan ja ilmaisemaan itseään piirtämällä ja maalaamalla. Taiteen 17 vedistä prinsiippiä etenevät luonnollisesti luomisprosessin mukaan vaiheittain. Sen voi kokea maalaamalla.

 Kurssilla lapset maalaavat yhdessä aikuisen kanssa. Aikuinen, kuten äiti, isä, kummi, täti, setä, isoäiti tai isoisä huolehtii lapsen papereista ja maalaustarvikkeista maalaten samalla itsekin.

Maalataan jalat tukevasti maassa ja pensselit taivaassa!

Kurssi sopii parhaiten yli 6-vuotiaille lapsille.

Opettaja
Vedic Art -opettaja Eliisa Kivistö
eliisakivisto(at)gmail.com

Hinta

Aikuinen
B-hinta 300 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 2 hh)

C-hinta 225 € (opetus, lounas ja päiväkahvi)
1. lapsesta
B-hinta 175 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 2 hh)
C-hinta 120 € (opetus, lounas ja päiväkahvi)
2. lapsesta
B-hinta 65 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 2 hh)
C-hinta 45 € (opetus, lounas ja päiväkahvi)

Ilmoittautuminen kurssille alkaa 1.2.2022

 

Linkki ilmoittautumissivulle

 

Ilmoittautumislomakkeen lähetettyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin siitä, että ilmoittautumisesi on vastaanotettu. Jos vahvistusviestiä ei ole tullut, otathan yhteyttä opiston toimistoon.

Kurssikutsu ja lasku lähetetään sähköpostitse heti kurssin varmistuttua kevään aikana tai viimeistään noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.

Mikäli kurssilla on tilaa, ilmoittautumisia otetaan vastaan kurssin alkuun asti.

peruutusehdot

Peruutus on maksuton 7 kalenteripäivää ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään puolet kurssin hinnasta. Jos osallistuja esittää lääkärintodistuksen, kurssimaksu palautetaan. Kurssimaksun palautuksesta peritään 15 € toimistomaksua, joka vähennetään palautuksesta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu kurssille, peritään koko kurssimaksu. Ilmoittautuminen ei raukea, vaikka kurssimaksu jätettäisiin maksamatta.

Jos kurssi perutaan koronatilanteesta johtuen opiston toimesta, mahdollisesti jo maksettu kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä kurssille ilmoittautuneille. Peruuntumistilanteessa opisto ei korvaa muita kuluja (esimerkiksi matkasta aiheutuneet kulut).

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Lue lisää Tietoa kurssilaiselle