Maalataan yhdessä - lasten ja aikuisten Vedic Art -maalauskurssi

3.-6.6.2024 (28 h)

Kurssin sisältö

Lasten ja aikuisten maalauskurssilla rohkaistaan ilmaisemaan itseään sekä annetaan vapaus maalaamiseen ilon kautta, ilman turhia vaatimuksia tai rajoituksia. Kurssi antaa sekä lapselle että aikuiselle mahdollisuuden rauhalliseen työskentelyyn, luovuuteen ja yhdessä tekemiseen.

Aiempaa kokemusta maalaamisesta tai piirtämisestä ei tarvita; avoin mieli riittää. Aikuinen, kuten äiti, isä, kummi, täti, setä, isoäiti tai isoisä huolehtii, että lapsella on välineet omaan maalausprosessiinsa. Lapsen rinnalla aikuinenkin pääsee maalaamaan ja nauttimaan ilmaisun ilosta ja luovan mielikuvituksen leikistä yhdessä lapsen kanssa.

Maalataan jalat tukevasti maassa ja pensselit taivaassa!

Kurssi pohjautuu Vedic Art -maalaukseen. Vedic Art’iin voit tutustua osoitteessa www.vedicart.fi. Kurssi sopii parhaiten yli 6-vuotiaille lapsille.


Opettaja

Vedic Art -opettaja Hilla Tolonen
hilla.tolonen(at)joutsenonopisto.fi

Hinta

B-hinta / 1 aikuinen + 1 lapsi 507 €
B-hinta / 1 aikuinen + 2 lasta 578 €
C-hinta / 1 aikuinen + 1 lapsi 364 €
C-hinta / 1 aikuinen + 2 lasta 413 €

Jos lapsia osallistuu useampi kuin kaksi, ole yhteydessä opiston toimistoon.

Ilmoittautumisaika kurssille 1.2.-5.5.2024

Mikäli kurssilla on tilaa, ilmoittautumisia voidaan ottaa vastaan kurssin alkuun asti.
 

Linkki ilmoittautumissivulle


Ilmoittautumislomakkeen lähetettyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin siitä, että ilmoittautumisesi on vastaanotettu. Jos vahvistusviestiä ei ole tullut, otathan yhteyttä opiston toimistoon.

Ilmoittautuneille lähetetään kurssikirje sähköpostitse heti kurssin varmistuttua kevään aikana tai viimeistään noin kolme viikkoa ennen kurssin alkua.

Kurssimaksu on mahdollista maksaa heti ilmoittautumisen yhteydessä tai myöhemmin sähköpostitse lähetettävällä maksulinkillä.

Lisätietoa ilmoittautumisesta, kurssimaksuista ja peruutusehdoista löytyy Taidekesän sivulta sekä verkkokaupan ilmoittautumissivulta.

Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit säätää valintojasi asetuksista