Lasten musiikkiviikko
6.-10.6.2022

Harmonikan, pianon, sellon, viulun ja alttoviulun kurssit

Lasten musiikkikursseilla opiskellaan mukavassa ilmapiirissä ja harjoitellaan taitoja soittamisen iloa unohtamatta. Viikon aikana pääsee tutustumaan myös uusiin ja mielenkiintoisiin kurssisisältöihin!

Kurssit soveltuvat soittamista jo muutaman vuoden harrastaneille sekä soittoharrastusta vasta aloitteleville lapsille. Ikäsuositus kurssille osallistuville on noin 5-12 vuotta.

Kurssin päiväohjelmaan sisältyy oma soittotunti (45 min) sekä yhteismusisointia orkesterissa ja ryhmätunneilla. Päivittäin ohjelmassa on myös rytmiikkapaja sekä musiikkilähtöinen, menevää liikkumista sisältävä tanssiklubi.

Kiinnostaako laulaminen? Haluaisitko kokeilla, miten sujuisi laulajan ja soittajan yhteismusisointi? Kurssin aikana lasten musiikkiviikon soitinkurssien osallistujat voivat halutessaan poimia ohjelmaansa opetusta myös lasten ja nuorten lied -kurssilta yksilö- tai ryhmätuntien muodossa. Toiveen liedopetukseen osallistumisesta voi kertoa ilmoittautumislomakkeessa. Osallistumisesta opetukseen voidaan sopia myös kurssin aikana.

Kurssin täysihoitoon sisältyy majoitus yhden tai kahden hengen huoneessa sekä ruokailut aamupalasta iltapalaan. Kurssille voi osallistua myös pelkästään päiväajaksi. Kurssilla on vapaa-ajanohjaaja, joka järjestää kurssilaisille yhteistä ohjelmaa ja yöpyy opistolla kurssin aikana.

Opettajat

Harmonikka
Virve Jääskeläinen
Päivi Valkeajoki
Seppo Valkeajoki

Piano
Maarit Peltoniemi
Kalla Ruokokoski

Sello
Iida Hirvola

Viulu
Jaana Kauppinen
Tiina Kivijärvi
Valerie Lassfolk (myös alttoviulu)

Rytmiikkapajat
Terhi Kolehmainen

Orkesteri
Jaana Kauppinen

Tanssiklubi
Juuli Peltola-Kiviniemi

Hinta

A-hinta 295 € (Opetus ja majoitus täysihoidossa 1hh)
B-hinta 275 € (Opetus ja majoitus täysihoidossa 2 hh)
C-hinta 225 € (Opetus, lounas ja päiväkahvi)
Lisämaksu lasten ja nuorten lied -kurssin opetuksesta 20 € / tunti (45-60 min)
*Sisarusalennus 25 %

Huoltajat voivat majoittua opistolla kurssin aikana.
Huoltajan majoitus täysihoidolla kurssilaisen huoneessa 38,50 € / vuorokausi

Ilmoittautuminen LASTEN MUSIIKKIVIIKON kurssEille 1.2.-15.5.2022
 
Linkki ilmoittautumissivulle


Ilmoittautumislomakkeen lähetettyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin siitä, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Jos vahvistusviestiä ei ole tullut, otathan yhteyttä opiston toimistoon.

Kurssikutsu ja lasku lähetetään sähköpostitse ilmoittautumislomakkeessa annettuun osoitteeseen ilmoittautumisajan päätyttyä toukokuussa.

Peruutusehdot

Peruutus on maksuton 7 kalenteripäivää ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään puolet kurssin hinnasta. Jos osallistuja esittää lääkärintodistuksen, kurssimaksu palautetaan. Kurssimaksun palautuksesta peritään 15 € toimistomaksua, joka vähennetään palautuksesta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu kurssille, peritään koko kurssimaksu. Ilmoittautuminen ei raukea, vaikka kurssimaksu jätettäisiin maksamatta.

Jos kurssi perutaan koronatilanteesta johtuen opiston toimesta, mahdollisesti jo maksettu kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä kurssille ilmoittautuneille. Peruuntumistilanteessa opisto ei korvaa muita kuluja (esimerkiksi matkasta aiheutuneet kulut).

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Lue lisää Tietoa kurssilaiselle