Lasityökurssi
11.-15.7.2022 (35 h)


Tule viettämään kesäinen viikko keskittyen lasin lumoihin! Kurssille voi osallistua vasta-alkajat tai pidempään lasitöitä harrastaneet. Kurssilla tutustutaan ja syvennytään erilaisiin lasin kylmätyöstötekniikoihin, kuten tiffanytekniikkaan. Myös pienien lasinsulatuskokeilujen toteuttaminen on mahdollista.

Viikon aikana ehtii valmistaa esimerkiksi koriste-esineitä, ikkunatyön tai lampunvarjostimen. Kurssille voi valita mieleisensä työprojektin, jonka suunnitteluun ja toteutukseen saa opettajalta henkilökohtaista ohjausta. Perusvälineistöä ja materiaaleja löytyy opettajalta sekä läheisestä lasiliikkeestä. Kurssilaisten olisi hyvä olla etukäteen yhteydessä opettajaan varsinkin, jos suunnitelmissa on tehdä jokin erikoisempi tai suurempi työ.

Opettaja

Lasitaiteilija Annukka Ritalahti
annukkaritalahti(at)gmail.com
http://silverstreetglass.studio.com

Hinta

A-hinta 390 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 1 hh)
B-hinta 370 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 2 hh)

C-hinta 275 € (opetus, lounas ja päiväkahvi)

Ilmoittautuminen kurssille alkaa 1.2.2022

 

Linkki ilmoittautumissivulle

 

Ilmoittautumislomakkeen lähetettyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin siitä, että ilmoittautumisesi on vastaanotettu. Jos vahvistusviestiä ei ole tullut, otathan yhteyttä opiston toimistoon.

Kurssikutsu ja lasku lähetetään sähköpostitse heti kurssin varmistuttua kevään aikana tai viimeistään noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.

Mikäli kurssilla on tilaa, ilmoittautumisia otetaan vastaan kurssin alkuun asti.

Peruutusehdot

Peruutus on maksuton 7 kalenteripäivää ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään puolet kurssin hinnasta. Jos osallistuja esittää lääkärintodistuksen, kurssimaksu palautetaan. Kurssimaksun palautuksesta peritään 15 € toimistomaksua, joka vähennetään palautuksesta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu kurssille, peritään koko kurssimaksu. Ilmoittautuminen ei raukea, vaikka kurssimaksu jätettäisiin maksamatta.

Jos kurssi perutaan koronatilanteesta johtuen opiston toimesta, mahdollisesti jo maksettu kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä kurssille ilmoittautuneille. Peruuntumistilanteessa opisto ei korvaa muita kuluja (esimerkiksi matkasta aiheutuneet kulut).

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Lue lisää Tietoa kurssilaiselle