Lasityökurssi

8.-12.7.2024 (35 h)

Kurssin sisältö

Tällä kurssilla tehdään lasitöitä uudella luovalla tavalla. Kurssi soveltuu kaikille lasitöistä kiinnostuneille. Tekniikoihin tutustujat pääsevät helposti alkuun ja pidempään harrastaneet saavat aivan uusia ideoita töiden toteuttamiseen.

Kurssilla voi toteuttaa lasitöitä perinteisellä tiffanytekniikalla sekä uudella tavalla, jossa hyödynnetään monenlaisia lasimateriaaleja. Kurssitöissä käytetään laajasti kaikkia lasimateriaaleja ja myös edullinen kierrätyslasi saa lasitöissä uuden elämän. Näillä tekniikoilla syntyy lasitöitä ikkunaan, sisustukseen tai vaikkapa valoteos.

Kurssin aikana on mahdollista keskittyä pidempään projektiin tai tehdä monta nopeasti toteutettavaa työtä. Lasitöissä voidaan hyödyntää myös valokuvia.

Tarkemmat ohjeet tarvikkeista ja materiaaleista kerrotaan ennen kurssin alkua lähetettävässä kurssikirjeessä. Omia tarvikkeita voi ottaa mukaan, mutta kaikki tarvittava löytyy kurssiltakin. Materiaaleja voi myös hankkia edullisesti opettajalta. Lisää inspiraatiokuvia voi katsoa opettajan omalta sivustolta www.lasikurssit.com.
 

Opettaja

Lasitaiteilija ja lasialan opettaja Katja Rauhamäki
katja.rauhamaki(at)gmail.com
www.katjarauhamaki.com

Hinta

A-hinta 442 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 1 hh)
B-hinta 419 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 2 hh)
C-hinta 311 € (opetus, lounas ja päiväkahvi)

Ilmoittautumisaika kurssille 1.2.-9.6.2024

Mikäli kurssilla on tilaa, ilmoittautumisia voidaan ottaa vastaan kurssin alkuun asti.
 

Linkki ilmoittautumissivulle


Ilmoittautumislomakkeen lähetettyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin siitä, että ilmoittautumisesi on vastaanotettu. Jos vahvistusviestiä ei ole tullut, otathan yhteyttä opiston toimistoon.

Ilmoittautuneille lähetetään kurssikirje sähköpostitse heti kurssin varmistuttua kevään aikana tai viimeistään noin kolme viikkoa ennen kurssin alkua.

Kurssimaksu on mahdollista maksaa heti ilmoittautumisen yhteydessä tai myöhemmin sähköpostitse lähetettävällä maksulinkillä.

Lisätietoa ilmoittautumisesta, kurssimaksuista ja peruutusehdoista löytyy Taidekesän sivulta sekä verkkokaupan ilmoittautumissivulta.


Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit säätää valintojasi asetuksista