Lasityökurssi

10.-14.7.2023 (35 h)

Kurssin sisältö

Tule viettämään kesäinen viikko keskittyen lasin lumoihin! Voit olla vasta-alkaja tai pidempään lasitöitä harrastanut. Kurssilla pääset tutustumaan ja syventymään erilaisiin lasin kylmätyöstötekniikoihin, esimerkiksi tiffanytekniikkaan. Myös pieniä lasinsulatus ja lasimaalaus kokeiluja on mahdollista toteuttaa. Viikon aikana ehtii valmistaa esimerkiksi koriste-esineitä, ikkunatyön tai lampunvarjostimen. Kukin voi valita mieleisensä työprojektin, jonka suunniteluun ja toteutukseen saa opettajalta henkilökohtaista ohjausta.

Perusvälineistöä löytyy opettajalta ja materiaaleja läheisestä lasiliikkeestä. Ole etukäteen yhteydessä kurssin opettajaan varsinkin, jos suunnittelet jotain erikoisempaa tai suurempaa työtä.


Opettaja

Lasitaiteilija Annukka Ritalahti
annukkaritalahti(at)gmail.com
silverstreetglass-studio.com

Hinta

A-hinta 429 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 1 hh)
B-hinta 407 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 2 hh)
C-hinta 302 € (opetus, lounas ja päiväkahvi)

Ilmoittaudu kurssille 1.2.2023 alkaen
 
Linkki ilmoittautumissivulle


Ilmoittautumislomakkeen lähetettyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin siitä, että ilmoittautumisesi on vastaanotettu. Jos et saa vahvistusviestiä, tarkistathan sähköpostisi roskapostikansion. Jos vahvistusviestiä ei ole tullut, ole yhteydessä opiston toimistoon.

Kurssikirje ja lasku lähetetään sähköpostitse heti kurssin varmistuttua kevään aikana tai viimeistään noin kolme viikkoa ennen kurssin alkua.

Mikäli kurssilla on tilaa, ilmoittautumisia otetaan vastaan kurssin alkuun asti.

Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit säätää valintojasi asetuksista