Elokuvakurssi

30.6.-7.7.2023 (56 h)

Kurssin sisältö

Kurssilla tutustutaan elokuvatuotannon maailmaan ja opitaan elokuvan toteutuksen vaiheet ja perusteet esituotannosta jälkituotantoon. Lisäksi perehdytään draaman perusrakenteeseen, opitaan elokuvallista ilmaisua ja tutkitaan kuvan, äänen, valojen, lavastuksen ja musiikin vaikutusta kokonaisuuteen.

Kurssilla käydään läpi elokuvan teon teoriaa luento-opetuksena. Iltaisin katsotaan yhdessä elokuvia ja keskustellaan niiden toteutuksesta. Kurssin aikana jakaannutaan pienryhmiin ja kuvataan oma lyhytelokuva. Lopuksi elokuvat leikataan ja värinmääritetään. Viikko huipentuu kurssielokuvien ensi-iltaan.

Kurssi sopii kaikille elokuvien tekemisestä kiinnostuneille omasta aiemmasta taitotasosta riippumatta. Omaa välineistöä ei tarvita.

 
Opettaja

Elokuvaaja, ohjaaja, valokuvaaja Sakari Mäkelä
www.whitecloud.fi
www.sakarimakela.com


Hinta

A-hinta 478 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 1 hh)
B-hinta 456 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 2 hh)
C-hinta 324 € (opetus, lounas ja päiväkahvi)


Ilmoittaudu kurssille 1.2. alkaen


Ilmoittautumislomakkeen lähetettyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin siitä, että ilmoittautumisesi on vastaanotettu. Jos vahvistusviestiä ei ole tullut, otathan yhteyttä opiston toimistoon.

Kurssikutsu ja lasku lähetetään sähköpostitse heti kurssin varmistuttua kevään aikana tai viimeistään noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.

Mikäli kurssilla on tilaa, ilmoittautumisia otetaan vastaan kurssin alkuun asti.

Lue lisää ja katso aikaisempien vuosien kurssielokuvat osoitteessa www.elokuvakurssi.fi

Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit säätää valintojasi asetuksista