Elokuvakurssi

5.-12.7.2024 (56 h)

Kurssin sisältö

Kurssilla tutustutaan elokuvatuotannon maailmaan ja opitaan elokuvan toteutuksen vaiheet ja perusteet esituotannosta jälkituotantoon. Lisäksi perehdytään draaman perusrakenteeseen, opitaan elokuvallista ilmaisua ja tutkitaan kuvan, äänen, valojen, lavastuksen ja musiikin vaikutusta kokonaisuuteen.

Viikon aikana käydään läpi elokuvan teon teoriaa luento-opetuksena. Iltaisin katsotaan yhdessä elokuvia ja keskustellaan niiden toteutuksesta.

Kurssin aikana jakaannutaan pienryhmiin ja kuvataan oma lyhytelokuva. Lopuksi elokuvat leikataan ja värinmääritetään. Viikko huipentuu kurssielokuvien ensi-iltaan.

Kurssi sopii kaikille elokuvien tekemisestä kiinnostuneille omasta aiemmasta taitotasosta riippumatta. Omaa välineistöä ei tarvita.
 

OpettajaT

Sakari Mäkelä (pääopettaja, elokuvaus), Amanda Lehtola (ohjaus), Tomi Ilvespää (valaisu), Markus Hirvelä (ääni), Helena Mäkelä ja Veli-Matti Peltola (käsikirjoitus)
www.whitecloud.fi
www.sakarimakela.com

Hinta

A-hinta 492 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 1 hh)
B-hinta 470 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 2 hh)
C-hinta 334 € (opetus, lounas ja päiväkahvi)

Ilmoittautumisaika kurssille 1.2.-6.6.2024

Ilmoittautumisaika on päättynyt. Kurssi on peruttu.
 


Ilmoittautumislomakkeen lähetettyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin siitä, että ilmoittautumisesi on vastaanotettu. Jos vahvistusviestiä ei ole tullut, otathan yhteyttä opiston toimistoon.

Ilmoittautuneille lähetetään kurssikirje sähköpostitse heti kurssin varmistuttua kevään aikana tai viimeistään noin kolme viikkoa ennen kurssin alkua.

Kurssimaksu on mahdollista maksaa heti ilmoittautumisen yhteydessä tai myöhemmin sähköpostitse lähetettävällä maksulinkillä.

Lisätietoa ilmoittautumisesta, kurssimaksuista ja peruutusehdoista löytyy Taidekesän sivulta sekä verkkokaupan ilmoittautumissivulta.

 

 

 

 

Lue lisää ja katso aikaisempien vuosien kurssielokuvat osoitteessa www.elokuvakurssi.fi

Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit säätää valintojasi asetuksista