Draamapedagogiikan kurssi

28.-30.6.2024 (21 h)

Kurssin sisältö

”Tunteet tuntuvat” -draamapedagogiikan kurssilla tutustutaan draamapedagogiikan menetelmiin niin lasten, nuorten kuin aikuisten näkökulmasta.

Keskiössä ovat tunnetaidot ja niiden soveltaminen erilaisissa vuorovaikutustilanteissa. Kurssi onkin erityisen hyödyllinen opetus- ja kasvatusalalla työskenteleville mutta se sopii kaikille draamapedagogiikasta kiinnostuneille.

Viikonlopun kurssilla saat heittäytyä leikkiin, tekemiseen ja onnistumisen iloon sukeltamalla yhdessä toisten kanssa draaman toiminnallisiin menetelmiin, mm. draamaleikkiin, improvisaatioon, tarinankerrontaan, prosessidraamaan ulottuvuuksiin, sosiodraamaan, tarina- ja forumteatteriin.

Draamamenetelmien käyttö antaa erilaisia työkaluja käsitellä sekä omia tunteita että soveltaa menetelmiä eri ikäisten lasten ja nuorten ryhmissä. Niiden avulla voidaan oivaltaa ja tunnistaa itsestään uusia tapoja toimia. Tapamme tutkia tunteita draaman menetelmin vahvistaa itsetuntoa ja vuorovaikutustaitoja.
 

Opettaja

Varhaiskasvatuskouluttaja, työnohjaaja ja draamapedagogi Tiina Haapsalo

Hinta

A-hinta 265 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 1 hh)
B-hinta 251 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 2 hh)
C-hinta 186 € (opetus, lounas ja päiväkahvi)

Ilmoittautumisaika kurssille 1.2.-30.5.2024

Mikäli kurssilla on tilaa, ilmoittautumisia voidaan ottaa vastaan kurssin alkuun asti.
Viikon majoituskapasiteetti on täynnä. Voit edelleen ilmoittautua kurssille C-hinnalla, ja tarvittaessa hankkia majoituksen omatoimisesti lähialueelta.

Linkki ilmoittautumissivulle


Ilmoittautumislomakkeen lähetettyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin siitä, että ilmoittautumisesi on vastaanotettu. Jos vahvistusviestiä ei ole tullut, otathan yhteyttä opiston toimistoon.

Ilmoittautuneille lähetetään kurssikirje sähköpostitse heti kurssin varmistuttua kevään aikana tai viimeistään noin kolme viikkoa ennen kurssin alkua.

Kurssimaksu on mahdollista maksaa heti ilmoittautumisen yhteydessä tai myöhemmin sähköpostitse lähetettävällä maksulinkillä.

Lisätietoa ilmoittautumisesta, kurssimaksuista ja peruutusehdoista löytyy Taidekesän sivulta sekä verkkokaupan ilmoittautumissivulta.

Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit säätää valintojasi asetuksista