Draamapedagogiikka

12.-16.6.2023 (35 h)

Kurssin sisältö

”Tunteet tuntuvat” -draamapedagogiikan kurssilla tutustutaan draamapedagogiikan menetelmiin niin lasten, nuorten kuin aikuisten näkökulmasta. Keskiössä ovat tunnetaidot ja niiden soveltaminen erilaisissa vuorovaikutustilanteissa.

Kurssilla saat heittäytyä leikkiin, tekemiseen ja onnistumisen iloon sukeltamalla yhdessä toisten kanssa draaman toiminnallisiin menetelmiin, mm. draamaleikkiin, improvisaatioon, tarinankerrontaan, prosessidraamaan ulottuvuuksiin, sosiodraamaan, tarina- ja forumteatteriin. Draamamenetelmien käyttö antaa erilaisia työkaluja käsitellä sekä omia tunteita että soveltaa menetelmiä eri ikäisten lasten ja nuorten ryhmissä. Niiden avulla voidaan oivaltaa ja tunnistaa itsestään uusia tapoja toimia. Tapamme tutkia tunteita draaman menetelmin, vahvistaa itsetuntoa ja vuorovaikutustaitoja. 

Kurssi on erityisen hyödyllinen opetus- ja kasvatusalalla työskenteleville mutta se sopii kaikille draamapedagogiikasta kiinnostuneille.

 
Opettaja

Varhaiskasvatuskouluttaja, työnohjaaja ja draamapedagogi Tiina Haapsalo. Tiina on ollut mukana kirjoittamassa ja toimittamassa lasten tunne- ja vuorovaikutustaitoihin keskittyviä tehtävä- ja harjoituskirjoja, kuten Mollin superkortit ja Meidän juttu. Tiina on paitsi erikoistunut draamapedagogiikkaan, hän on myös todellinen moniosaaja laajalla koulutuksellaan ja työskentelyhistoriallaan.

 

Hinta

A-hinta 429 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 1 hh)
B-hinta 407 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 2 hh)
C-hinta 302 € (opetus, lounas ja päiväkahvi)

Ilmoittaudu kurssille 1.2.2023 alkaen
 
Linkki ilmoittautumissivulle

 

Ilmoittautumislomakkeen lähetettyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin siitä, että ilmoittautumisesi on vastaanotettu. Jos et saa vahvistusviestiä, tarkistathan sähköpostisi roskapostikansion. Jos vahvistusviestiä ei ole tullut, ole yhteydessä opiston toimistoon.

Kurssikirje ja lasku lähetetään sähköpostitse heti kurssin varmistuttua kevään aikana tai viimeistään noin kolme viikkoa ennen kurssin alkua.

Mikäli kurssilla on tilaa, ilmoittautumisia otetaan vastaan kurssin alkuun asti.

 

Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit säätää valintojasi asetuksista