Akvarellikurssi
18.-22.7.2022 (35 h)

 

Huom! Kurssin opettaja ja ajankohta ovat muuttuneet esitteen painatuksen jälkeen.

Kurssi soveltuu jo aikaisemmin akvarellitöitä tehneille.

Kurssilla käydään läpi vesivärimaalauksen tekniikoita sekä annetaan erikoisvinkkejä. Aiheet vaihtuvat päivittäin. Opettaja näyttää kaikki tekniikat omakohtaisesti ja ohjaa henkilökohtaisesti kurssilaisten työskentelyä. Kurssitöistä on mahdollista saada palautetta päivän päätteeksi pidettävissä kritiikkituokioissa. Kurssin lopulla kurssitöistä kootaan näyttely opiston auditorioon. Kurssin opetuskieli on suomi.

Taideopetustilat ovat kurssilaisten käytettävissä myös iltaisin. Tarkemmat ohjeet kurssilla tarvittavista materiaaleista ja välineistä kerrotaan kurssikirjeessä.

Opettaja

Kuvataiteilija, taideopettaja Irina Rebnitskaya
http://www.akvarelliateljee.com/opettajat/irina-rebnitskaya/

Hinta

A-hinta 390 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 1 hh)
B-hinta 370 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 2 hh)
C-hinta 275 € (opetus, lounas ja päiväkahvi)

 
Ilmoittautuminen kurssille alkaa 1.2.2022

 

Linkki ilmoittautumissivulle

 

Kurssi on täynnä. Ilmoittautumisia otetaan vastaan varasijalle.

Ilmoittautumislomakkeen lähetettyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin siitä, että ilmoittautumisesi on vastaanotettu. Jos vahvistusviestiä ei ole tullut, otathan yhteyttä opiston toimistoon.

Kurssikutsu ja lasku lähetetään sähköpostitse heti kurssin varmistuttua kevään aikana tai viimeistään noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.

Mikäli kurssilla on tilaa, ilmoittautumisia otetaan vastaan kurssin alkuun asti.

Peruutusehdot

Peruutus on maksuton 7 kalenteripäivää ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään puolet kurssin hinnasta. Jos osallistuja esittää lääkärintodistuksen, kurssimaksu palautetaan. Kurssimaksun palautuksesta peritään 15 € toimistomaksua, joka vähennetään palautuksesta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu kurssille, peritään koko kurssimaksu. Ilmoittautuminen ei raukea, vaikka kurssimaksu jätettäisiin maksamatta.

Jos kurssi perutaan koronatilanteesta johtuen opiston toimesta, mahdollisesti jo maksettu kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä kurssille ilmoittautuneille. Peruuntumistilanteessa opisto ei korvaa muita kuluja (esimerkiksi matkasta aiheutuneet kulut).

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Lue lisää Tietoa kurssilaiselle