Valokuvausleiri nuorille kuvaajille
13.-18.6.2022 (42 h)


16–29-vuotiaille valokuvaajille ja valokuvauksesta kiinnostuneille suunnattu valokuvausleiri.

Päivät koostuvat kuvaustehtävistä, tehtäviä tukevista luennoista, kuvankäsittelystä sekä vapaamuotoisista illanvietoista. Leirin pääpaino on miljöössä ja studiossa tapahtuvassa henkilökuvauksessa, mutta myös maisema- ja tuotekuvausta harjoitellaan.

Nuoret valokuvaajat -yhteisön (www.nuoretvalokuvaajat.fi) jo kahdeksatta kertaa järjestämä leiri tarjoaa kattavan ja monipuolisen katsauksen valokuvaukseen. Viikon aikana opitaan niin mallinohjausta, sommittelua kuin käteviä tapoja käsitellä kuvia.

Leirin vetäjinä toimivat nuoret ammattikuvaajat, ja mallit järjestyvät myös talon puolesta.

Vastuuopettaja

Valokuvaaja Sakari Mäkelä
Lisätietoja leiristä info(at)nuoretvalokuvaajat.fi

Hinta

A-hinta 325 € (Opetus ja majoitus täysihoidossa 1 hh)
B-hinta 304 € (Opetus ja majoitus täysihoidossa 2 hh)
C-hinta 245 € (Opetus, lounas ja päiväkahvi)

Ilmoittautuminen kurssille alkaa 1.2.2022
 
Linkki ilmoittautumissivulle

 

Ilmoittautumislomakkeen lähetettyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin siitä, että ilmoittautumisesi on vastaanotettu. Jos vahvistusviestiä ei ole tullut, otathan yhteyttä opiston toimistoon.

Kurssikutsu ja lasku lähetetään sähköpostitse heti kurssin varmistuttua kevään aikana tai viimeistään noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.
Mikäli kurssilla on tilaa, ilmoittautumisia otetaan vastaan kurssin alkuun asti.

Peruutusehdot

Peruutus on maksuton 7 kalenteripäivää ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään puolet kurssin hinnasta. Jos osallistuja esittää lääkärintodistuksen, kurssimaksu palautetaan. Kurssimaksun palautuksesta peritään 15 € toimistomaksua, joka vähennetään palautuksesta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu kurssille, peritään koko kurssimaksu. Ilmoittautuminen ei raukea, vaikka kurssimaksu jätettäisiin maksamatta.

Jos kurssi perutaan koronatilanteesta johtuen opiston toimesta, mahdollisesti jo maksettu kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä kurssille ilmoittautuneille. Peruuntumistilanteessa opisto ei korvaa muita kuluja (esimerkiksi matkasta aiheutuneet kulut).

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Lue lisää Tietoa kurssilaiselle