Mandala Wu-hsin maalauskurssi
1.-5.8.2022 (35 h)

Kurssin tavoitteena on löytää kuvan tekemisessä ennakkoluuloton ja mielestä vapaa tyhjyyden tila. Kiinalaisen Wu-hsin -periaatteen mukaan ei ajatella, vaan ollaan tietoisesti läsnä ja eletään hetkessä.

Kurssilla stimuloidaan mielikuvitusta ja sisäistä ajattelua mandala-kuvantekemisen aikana, jonka jälkeen tehtyä kuvaa tulkitaan esimerkiksi symbolikirjojen avulla. Mandala heijastaa yksilön matkaa ulkoisesta sisäiseen maailmaan. Maalaamisen ja piirtämisen lisäksi kurssiin sisältyy rentoutumis- ja hengitysharjoituksia.

Kurssi sopii kuvataiteen aloittelijoille ja ammattilaisille. Aikaisempaa kokemusta maalaamisesta ei edellytetä.

Opettaja

Kuvataiteilija, kuvataideopettaja, Tat Asta Huutonen
Instagram: @painterasta

Hinta

A-hinta 390 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 1 hh)
B-hinta 370 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 2 hh)
C-hinta 275 € (opetus, lounas ja päiväkahvi)

Ilmoittautuminen kurssille alkaa 1.2.2022
 
Linkki ilmoittautumissivulleIlmoittautumislomakkeen lähetettyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin siitä, että ilmoittautumisesi on vastaanotettu. Jos vahvistusviestiä ei ole tullut, otathan yhteyttä opiston toimistoon.

Kurssikutsu ja lasku lähetetään sähköpostitse heti kurssin varmistuttua kevään aikana tai viimeistään noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.
Mikäli kurssilla on tilaa, ilmoittautumisia otetaan vastaan kurssin alkuun asti.

Peruutusehdot

Peruutus on maksuton 7 kalenteripäivää ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään puolet kurssin hinnasta. Jos osallistuja esittää lääkärintodistuksen, kurssimaksu palautetaan. Kurssimaksun palautuksesta peritään 15 € toimistomaksua, joka vähennetään palautuksesta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu kurssille, peritään koko kurssimaksu. Ilmoittautuminen ei raukea, vaikka kurssimaksu jätettäisiin maksamatta.

Jos kurssi perutaan koronatilanteesta johtuen opiston toimesta, mahdollisesti jo maksettu kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä kurssille ilmoittautuneille. Peruuntumistilanteessa opisto ei korvaa muita kuluja (esimerkiksi matkasta aiheutuneet kulut).

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Lue lisää Tietoa kurssilaiselle

Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit säätää valintojasi asetuksista