Makrameekurssi
27.6.-1.7.2022 (35 h)

Kurssilla tutustutaan makrameesolmeilun saloihin ja opitaan perussolmutekniikat. Kurssilla valmistetaan yksilöllinen makramee-seinävaate sekä muita töitä kurssilaisten toiveiden mukaan. Materiaalit eivät sisälly kurssin hintaan. Opettajalta on mahdollista ostaa lankoja ja rima. Seinävaatteen materiaalimaksu on 5 €. Muista materiaalihankinnoista sovitaan opettajan kanssa ennen kurssin alkua. Myös omia materiaaleja voi ottaa mukaan. Tarkemmat materiaaliohjeet kerrotaan kurssikirjeessä.

Kurssi sopii kaikille makrameesolmeilusta kiinnostuneille, aikaisempaa kokemusta ei tarvita.

Opettaja

Miia Neuvonen

Hinta

A-hinta 390 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 1 hh)
B-hinta 370 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 2 hh)
C-hinta 275 € (opetus, lounas ja päiväkahvi)
Seinävaatteen materiaalimaksu 5 € maksetaan opettajalle

Ilmoittautuminen kurssille alkaa 1.2.2022


Linkki ilmoittautumissivulle

 

Ilmoittautumislomakkeen lähetettyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin siitä, että ilmoittautumisesi on vastaanotettu. Jos vahvistusviestiä ei ole tullut, otathan yhteyttä opiston toimistoon.

Kurssikutsu ja lasku lähetetään sähköpostitse heti kurssin varmistuttua kevään aikana tai viimeistään noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.
Mikäli kurssilla on tilaa, ilmoittautumisia otetaan vastaan kurssin alkuun asti.

Peruutusehdot

Peruutus on maksuton 7 kalenteripäivää ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään puolet kurssin hinnasta. Jos osallistuja esittää lääkärintodistuksen, kurssimaksu palautetaan. Kurssimaksun palautuksesta peritään 15 € toimistomaksua, joka vähennetään palautuksesta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu kurssille, peritään koko kurssimaksu. Ilmoittautuminen ei raukea, vaikka kurssimaksu jätettäisiin maksamatta.

Jos kurssi perutaan koronatilanteesta johtuen opiston toimesta, mahdollisesti jo maksettu kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä kurssille ilmoittautuneille. Peruuntumistilanteessa opisto ei korvaa muita kuluja (esimerkiksi matkasta aiheutuneet kulut).

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Lue lisää Tietoa kurssilaiselle