Lasten musiikkiviikko
7.–
11.6.2021

Harmonikan, pianon, sellon ja viulun kurssit

Lasten musiikkiviikko soveltuu soittamista jo muutaman vuoden harrastaneille lapsille sekä soittoharrastusta vasta aloitteleville. Kurssille voi myös tulla kokeilemaan soitinta ja tutustumaan soittoharrastukseen. Ikäsuositus kurssille osallistuville on noin 5-12 vuotta.

Viikon aikana päiväohjelmaan sisältyy oma soittotunti (45 min) sekä yhteismusisointia orkesterissa ja ryhmätunneilla. Päivittäin ohjelmassa on myös kuoro ja sävellyspaja, joihin kaikki kiinnostuneet voivat osallistua.

Kurssin täysihoitoon sisältyy majoitus yhden tai kahden hengen huoneessa sekä ruokailut aamupalasta iltapalaan. Kurssille voi osallistua myös pelkästään päiväajaksi. Kurssilla on vapaa-ajanohjaaja, joka yöpyy opistolla kurssin aikana.

Kurssikonsertit järjestetään torstaina ja perjantaina.

Kurssiviikon aloitusinfo on maanantaina 7.6. klo 10.00 opiston auditoriosalissa. Kurssit päättyvät perjantaina klo 14.00 alkavaan kurssikonserttiin.

Harmonikka
Janne Valkeajoki
Päivi Valkeajoki
Seppo Valkeajoki

Piano ja säestykset
Ann-Christin Forsell
Maarit Peltoniemi
Kalla Ruokokoski

Viulu
Jaana Kauppinen
Tiina Kivijärvi
Emmi Seppänen

Sello
Csilla Tuhkanen
Annika Valkeajoki

Kuoro ja sävellyspaja
Satu Simola

Orkesteri
Emmi Seppänen

Vapaa-ajanohjaaja
Hanna Paananen

Kurssimaksut
A-hinta 290 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 1 hh)
B-hinta 270 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 2 hh)
C-hinta 220 € (opetus, lounas ja päiväjuoma)
Sisarusalennus 25 %.

Vanhemmat ja huoltajat ovat tervetulleita majoittumaan opistolle kurssin ajaksi.  Huoltajan majoitus  täysihoidossa kurssilaisen huoneessa on 38,50 € / vuorokausi.
Lisätietoa majoitus- ja ruokailumaksuista

Ilmoita huoltajan tai muun kurssilla ulkopuolisena majoittuvan tiedot erikseen Taidekesän ilmoittautumissivulta löytyvällä lomakkeella.

Koronatilanteesta johtuen lasten musiikkiviikon kurssit on peruttu kesältä 2021. Kursseille ilmoittautuneille on laitettu tieto peruuntumisesta sähköpostitse 29.4.

 

Peruutusehdot