Keskiajan vokaalimusiikin kurssi
27.6.-1.7.2022 (35 h)

Kurssilla perehdytään keskiajan yksiääniseen, gregoriaaniseen kirkkolauluun sekä varhaiseen 2-3 ääniseen polyfoniaan 1000-1400-luvuilta. Työskentelyssä keskitytään keskiajan musiikin tulkintaan, musiikin historialliseen taustaan ja teoriaan. Ensembletyöskentelyn lisäksi kurssiin sisältyy myös yksilöohjausta. Kurssin aikana tutustutaan myös varhaisen keskiajan runouteen (hovirunous ja kirkkomusiikin runous) ja sen musiikilliseen tulkintaan.

Kurssin päätteeksi valmistetaan yhteinen konsertti tai keskiaikainen hetkipalvelus.

Kurssi on suunnattu musiikin opiskelijoille, ammattilaisille ja harrastajille. Kaikki varhaisesta, pyhästä musiikista kiinnostuneet ovat tervetulleita!  Kurssi sopii etenkin solisteille ja vokaaliyhtyeille.

opettaja

Muusikko, MA Gregorian chant & medieval music, Marja-Kaisa Korkala
Lisätietoa kurssista opettajalta, p. 041 476 6312
Opettajaesittelyyn

Hinta

A-hinta 390 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 1hh)
B-hinta 370 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 2 hh)
C-hinta 275 € (opetus, lounas ja päiväkahvi)

Ilmoittautuminen kurssille alkaa 1.2.2022

 

Linkki ilmoittautumissivulle

 

Ilmoittautumislomakkeen lähetettyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin siitä, että ilmoittautumisesi on vastaanotettu. Jos vahvistusviestiä ei ole tullut, otathan yhteyttä opiston toimistoon.

Kurssikutsu ja lasku lähetetään sähköpostitse heti kurssin varmistuttua kevään aikana tai viimeistään noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.
Mikäli kurssilla on tilaa, ilmoittautumisia otetaan vastaan kurssin alkuun asti.

Peruutusehdot

Peruutus on maksuton 7 kalenteripäivää ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään puolet kurssin hinnasta. Jos osallistuja esittää lääkärintodistuksen, kurssimaksu palautetaan. Kurssimaksun palautuksesta peritään 15 € toimistomaksua, joka vähennetään palautuksesta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu kurssille, peritään koko kurssimaksu. Ilmoittautuminen ei raukea, vaikka kurssimaksu jätettäisiin maksamatta.

Jos kurssi perutaan koronatilanteesta johtuen opiston toimesta, mahdollisesti jo maksettu kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä kurssille ilmoittautuneille. Peruuntumistilanteessa opisto ei korvaa muita kuluja (esimerkiksi matkasta aiheutuneet kulut).

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Lue lisää Tietoa kurssilaiselle