Akvarellin alkeiskurssi

18.-22.7.2022 (35 h)


Kurssi sopii kaikille akvarellimaalauksesta kiinnostuneille sekä erityisesti aloittelijoille. Kurssilla tutustutaan vesivärimaalauksen perusteisiin ja tekniikoihin. Tutkitaan valoa, varjoja, sommittelua ja väriä, kuten kylmiä ja lämpimiä sävyjä sekä tehdään värikartta harmaalle ja vihreälle. Maalausaiheita ovat asetelmat, taivas, maisema, kasvit ja kukat. Opetuksessa tuetaan henkilökohtaista ilmaisua.

Opettaja

Taidemaalari Krista Kortelainen
kristakortelainen.com

Hinta

A-hinta 390€ (opetus ja majoitus täysihoidossa 1 hh)
B-hinta 370€ (opetus ja majoitus täysihoidossa 2 hh)
C-hinta 275€ (opetus, lounas ja päiväkahvi)

Ilmoittautuminen kurssille alkaa 1.2.2022
 

Linkki ilmoittautumissivulle

 

Ilmoittautumislomakkeen lähetettyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin siitä, että ilmoittautumisesi on vastaanotettu. Jos vahvistusviestiä ei ole tullut, otathan yhteyttä opiston toimistoon.

Kurssikutsu ja lasku lähetetään sähköpostitse heti kurssin varmistuttua kevään aikana tai viimeistään noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.

Mikäli kurssilla on tilaa, ilmoittautumisia otetaan vastaan kurssin alkuun asti.

Peruutusehdot

Peruutus on maksuton 7 kalenteripäivää ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään puolet kurssin hinnasta. Jos osallistuja esittää lääkärintodistuksen, kurssimaksu palautetaan. Kurssimaksun palautuksesta peritään 15 € toimistomaksua, joka vähennetään palautuksesta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu kurssille, peritään koko kurssimaksu. Ilmoittautuminen ei raukea, vaikka kurssimaksu jätettäisiin maksamatta.

Jos kurssi perutaan koronatilanteesta johtuen opiston toimesta, mahdollisesti jo maksettu kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä kurssille ilmoittautuneille. Peruuntumistilanteessa opisto ei korvaa muita kuluja (esimerkiksi matkasta aiheutuneet kulut).

PIdätämme oikeudet muutoksiin.

Lue lisää Tietoa kurssilaiselle
 

Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit säätää valintojasi asetuksista