Elokuvakurssi 3.–9.7.2021

Huom! Kurssin ajankohta on muuttunut aikaisemmin ilmoitetusta.

Kurssilla tutustutaan elokuvatuotannon maailmaan ja opitaan elokuvan toteutuksen vaiheet ja perusteet esituotannosta jälkituotantoon. Lisäksi perehdytään draaman perusrakenteeseen, opitaan elokuvallista ilmaisua ja tutkitaan kuvan, äänen, valojen, lavastuksen ja musiikin vaikutusta kokonaisuuteen.

Kurssilla käydään läpi elokuvan teon teoriaa luento-opetuksena. Iltaisin katsotaan yhdessä elokuvia ja keskustellaan niiden toteutuksesta. Kurssin aikana jakaannutaan pienryhmiin ja kuvataan oma lyhytelokuva. Lopuksi elokuvat leikataan ja värinmääritetään. Viikko huipentuu kurssielokuvien ensi-iltaan.

Kurssi sopii kaikille elokuvien tekemisestä kiinnostuneille omasta aiemmasta taitotasosta riippumatta. Kurssi on suunnattu nuorille ja nuorille 16-35-vuotiaille aikuisille. Omaa välineistöä ei tarvita.

Lue lisää ja katso edellisen kurssin kurssielokuva osoitteessa www.elokuvakurssi.fi

Kurssin laajuus 49 tuntia.

Opettaja
Elokuvaaja, ohjaaja, valokuvaaja Sakari Mäkelä
www.whitecloud.fi
www.sakarimakela.com

Kurssimaksut
A-hinta  430 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 1 hh)
B-hinta  410 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 2 hh)
C-hinta  290 € (opetus, lounas ja päiväkahvi)

Ilmoittautuminen 1.2.2021 alkaen

 

Linkki ilmoittautumissivulle

 

Ilmoittautumislomakkeen lähetettyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin siitä, että ilmoittautumisesi on vastaanotettu. Jos vahvistusviestiä ei ole tullut, otathan yhteyttä opiston toimistoon.

Kurssikutsu ja lasku lähetetään sähköpostitse heti kurssin varmistuttua kevään aikana tai viimeistään noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.

Mikäli kurssilla on tilaa, ilmoittautumisia otetaan vastaan kurssin alkuun asti.

Lisätietoa kurssiviikosta ja aikatauluista

Peruutusehdot