Mokuhanga – japanilainen vesiväripuupiirros 28.6.–2.7.2021

Japanilainen vesiväripuupiirros on myrkytön kohopainomenetelmä, joka mahdollistaa monipuolisen työskentelyn niin viivoilla kuin pinnoillakin. Ilmaisukeinona se murtaa kaikki ennakkokäsitykset puupiirroksesta. Maalauksellinen värien käyttö ja kiinnostavat pintaefektit laatoilta tekevät vedostamisesta seikkailun. Kurssilla käydään läpi puupiirroksen valmistuksen eri vaiheet kuvan suunnittelusta laattojen leikkaukseen ja moniväripainantaan. Vedostamisessa ei käytetä prässiä.

Kurssilla tarvittavat työvälineet ovat lainattavissa opettajalta. Laattamateriaalit ja paperit tulevat suoraan Japanista. Materiaalit voi ostaa kurssin aikana opettajalta.

Kurssille otetaan 10 opiskelijaa. Kurssi sopii ammattitaiteilijoiden ja kuvataiteen opettajien lisäksi myös harrastajille ja vasta-alkajille. Osallistujalla ei tarvitse olla ennakkoon tietoa puupiirroksen tekemisestä.

Kurssin opettaja Tuula Moilanen asui Japanissa yli 20 vuotta (1989-2012) tutkien perinteistä ukiyo-e puupiirrosta ja sen nykyaikaisia muunnelmia.

Opettaja
TaT, taidegraafikko Tuula Moilanen
tuulamoilanen.com
https://eyeonart.blog

Kurssimaksut
A-hinta 385 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 1 hh)
B-hinta 365 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 2 hh)
C-hinta 270 € (opetus, lounas ja päiväkahvi)
Materiaalit eivät sisälly kurssin hintaan. Materiaalimaksu 20-30 € suoritetaan kurssin opettajalle.

Ilmoittautuminen 1.2.2021 alkaen

Kurssi on täynnä. Ilmoittautumisia otetaan vastaan varasijalle, josta mahdolliset vapautuvat paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Linkki ilmoittautumissivulle

 

Ilmoittautumislomakkeen lähetettyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin siitä, että ilmoittautumisesi on vastaanotettu. Jos vahvistusviestiä ei ole tullut, otathan yhteyttä opiston toimistoon.

Kurssikutsu ja lasku lähetetään sähköpostitse heti kurssin varmistuttua kevään aikana tai viimeistään noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.

Mikäli kurssilla on tilaa, ilmoittautumisia otetaan vastaan kurssin alkuun asti.

Lisätietoa kurssiviikosta ja aikatauluista

Peruutusehdot