Löysitkö sinua kiinnostavan linjan? Näin haet koulutuksiimme!

Koulutuksiimme haetaan opiston verkkosivujen sähköisellä lomakkeella. Hakuaika lukuvuoden 2022-2023 opintolinjoille alkaa 1.3.2022. Käsittelemme hakemuksesi kahden viikon sisällä hakemuksen saapumisesta. Hyväksymiskirjeen lähetämme sähköpostitse.

Lukuvuosi 2022-2023 alkaa 22.8.2022 ja päättyy 19.5.2023.

Toimistomme palvelee kaikissa sinua askarruttavissa kysymyksissä. Ota siis rohkeasti yhteyttä!

 

Kaksi opiskelijaa katsomassa toisen kuvataidetyötä

Hae opiskelemaan ja avarra tulevaisuuttasi!

Mietitkö tulevaisuuden mahdollisuuksiasi, ovatko ensi vuoden suunnitelmat vielä keskeneräiset? Onko mielessäsi käynyt kysymys, mitä tekisit jos et pääsisikään vielä toivomaasi korkeakouluun? Vai haluatko ottaa aikaa vain itsellesi? Joutsenon Opistossa voit opiskella itseäsi ja tulevaisuuttasi varten ja opistovuoden aikana löydät varmasti itsellesi vastauksia moniin kysymyksiin. Kaiken lisäksi vietät vuoden mukavien ihmisten kanssa ystävystyen!

Käy siis tutustumassa koulutustarjontaamme, valitse sinua kiinnostava vaihtoehto ja aloita matka kohti unohtumatonta vuotta kanssamme!

 

hakeminen Lukuvuodelle 2022-2023

Joutsenon Opiston koulutuksiin haetaan opiston kotisivujen sähköisellä lomakkeella. Hakuaika lukuvuoden 2022-2023 opintolinjoille alkaa 1.3.2022.

Opiskelijat valitaan hakemusten perusteella, pääsykokeita ei ole. Hakijalla tulee kuitenkin olla oppivelvollisuus suoritettuna.

Lukuvuosi 2022-2023 alkaa 22.8.2022 ja päättyy 19.5.2023.

 

1. Täytä hakulomake

Lomakkeen lähetettyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin siitä, että hakemus on vastaanotettu. Mikäli et ole saanut vahvistusviestiä, tarkistathan sähköpostisi roskapostikansion. Jos viestiä ei ole tullut, ota yhteyttä opiston toimistoon.

Käsittelemme hakemuksesi kahden viikon kuluessa sen saapumisesta. Lähetämme hyväksymiskirjeen liitteineen sähköpostitse hakulomakkeessa ilmoittamaasi osoitteeseen.

Jos haet useammalle opintolinjalle, valitse lomakkeen pudotusvalikosta ensisijainen linjatoiveesi ja merkitse muut linjat hakutoiveesi mukaisessa järjestyksessä lomakkeen Lisätietoja-kenttään.

2. Vastaanota opiskelupaikka

Hyväksymiskirjeen saatuasi vahvista opiskelupaikkasi hyväksymiskirjeessä annetun ohjeen mukaisesti.

 

Hakulomake Joutsenon Opiston koulutuksiin Hakulomake Suomi toisena kielenä S2-linjalle

 

Joutsenon Opiston tietosuojaseloste