Nuoret taiteilijat -konsertti 26.7.2021

Sopraano Anna-Maija Oka on pelkosenniemeläislähtöinen laulaja-näyttelijä, joka työskentelee musiikin, teatterin ja sanataiteen parissa. Hän valmistui laulutaiteen maisteriksi Sibelius-Akatemiasta keväällä 2018 ja viimeistelee nyt näyttelijänopintojaan Tampereen yliopiston teatterityön koulutusohjelmassa. Oka on lied- ja oopperaohjelmiston ohella laulanut varhaista musiikkia, nykymusiikkia ja viihtynyt taiteiden rajapinnoilla, esimerkiksi Cris af Enehielmin perustamassa Chekov Machine -kollektiivissa.

 

 

Baritoni Veli-Pekka Puurunen on opiskellut laulua Lapin musiikkiopistossa, Oulun konservatoriossa ja Helsingin konservatoriossa, missä hän osallistui myös Heikki Pellisen lied-seminaariin, sekä yksityisesti Seppo Ruohosen johdolla. Hän on myös osallistunut useille mestarikursseille sekä Suomessa että ulkomailla ja esiintynyt solistina ja omissa konserteissa erityisesti Pohjois-Suomessa.

 

 

 

MuM Maritta Manner toimii aktiivisesti pianistina. Hän viihtyy erityisesti laulu-, teatteri-, puhallin- sekä nykymusiikin parissa. Tällä hetkellä hän työskentelee Taideyliopiston Teatterikorkeakoulussa ja musiikkiopisto Juvenaliassa. Manner toimii myös erilaisten mestarikurssien ja kesäleirien säestäjänä ja keikkamuusikkona eri orkestereissa. Hän voitti ensimmäisen Helsinki Lied -kilpailun yhdessä tenori Juho Punkerin kanssa. Musiikissa ja elämässä hänelle merkittävää on yhteistyön voima.