Maksutonta digitaitojen ja kestävän kehityksen koulutusta yrityksille sekä työelämässä oleville, lomautetuille ja työttömille

Joutsenon Opisto on saanut Opetus- ja kulttuuriministeriöltä erillistä rahoitusta, joka on osa valtakunnallista jatkuvan oppimisen käynnissä olevaa uudistustyötä. Jatkuva oppiminen on paras turva työn, teknologian ja maailman muutoksissa.

Joutsenon Opiston saamalla erillisrahoituksella järjestetään yrityksille sekä työelämässä oleville, lomautetuille ja työttömille MAKSUTONTA koulutusta, jonka painopisteinä ovat digitaidot ja kestävän kehityksen taidot. Koulutukset toteutetaan joko verkossa tai lähiopetuksena, kulloinkin voimassa olevat koronarajoitukset huomioiden. Katso alta tilanteeseesi sopivat koulutukset ja ilmoittaudu jo tänään!

Työttömät ja lomautetut

Tuntuuko työnhaun ja työelämän digivaatimukset haastavilta? Osallistumalla maksuttomaan digikoulutukseemme, päivität digitaitosi nykypäivän vaatimusten mukaisiksi. Katso alla olevasta PDF-tiedostosta työttömille suunnatut digikoulutukset ja ilmoittaudu tarvitsemaasi kokonaisuuteen. Olemme tiedottaneet koulutuksistamme myös TE-toimistoja. Koulutus järjestetään tulevien ilmoittautumisten perusteella, joten varaathan paikkasi ajoissa. Ilmoittautuminen kurssille suoraan digitaitojen kouluttaja Katri Jokipellolle.

Digi-koulutukset työnhakijoille (pdf)

Kiinnostavatko kestävämmät elämäntavat? Kestävän kehitykseen koulutuksella otat haltuun ajankohtaisimman tiedon ympäristöstä ja kykenet tekemään kestävämpiä valintoja arjessasi. Koulutuksessa painotetaan kestävän kehityksen kansalaistaitoja. Mikäli kiinnostuit kestävän kehityksen koulutuksesta, ilmoittaudu kestävyystieteen opettaja Joanna Hämäläiselle.

Kestävän kehityksen koulutus työnhakijoille (pdf)

Yritykset

Yrityksille kohdistettu koulutus suunnitellaan yhteistyössä yrittäjän tai työpaikan kanssa. Koulutuksen sisällöt, ajankohta ja toteutustapa pyritään räätälöimään juuri kullekin yrittäjälle/yritykselle sopivaksi. Vaihtoehtona voi olla vain digitaitoihin tai kestävän kehityksen taitoihin keskittyvä koulutus tai sopiva sekoitus molempia. Tarvittaessa, koronarajoitukset huomioiden, kouluttajamme voivat jalkautua opettamaan yrityksen tiloihin tai järjestää opetuksen opiston tiloissa. Näin myös yksinyrittäjillä/itsensä työllistävillä on mahdollisuus saada tarvitsemaansa koulutusta.

PDF-tiedostoista löydät yrityksille sopivia digi- ja kestävän kehityksen koulutusmoduuleja, joista voimme poimia ja muokata tarpeisiinne sopivat kokonaisuudet. Moduuleissa ilmoitetut osallistujamäärät ovat suuntaa antavia, eikä koulutukseen osallistuvien lukumäärää rajata tarkasti etukäteen.

Digi-koulutukset yrityksille (pdf)

Kestävän kehityksen koulutus yrityksille (pdf)

Kouluttajamme auttavat suunnittelemaan juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan koulutuspaketin, joten otathan yhteyttä, niin voimme sopia ajankohdan koulutussuunnitteluun.

 

HUOM! Lähikoulutusta vaativien kurssien järjestämisessä huomioidaan vallitsevat koronarajoitukset. Koulutus toteutetaan vasta, kun jokaisen turvallinen osallistuminen pystytään takaamaan.

Kouluttajina toimivat opiston omat opettajat, joilla kaikilla on pedagoginen kelpoisuus ja vankka kokemus opetustyöstä. Käytä tilaisuus hyväksesi ja ota rohkeasti yhteyttä kouluttajiimme.

Joanna Hämäläinen, FM, kestävyystieteiden opettaja, joanna.hamalainen(at)joutsenonopisto.fi, p. 045 844 2989 (Kestävän kehityksen koulutusvastaava)

Arto Silla, FM, IT-opettaja, arto.silla(at)joutsenonpisto.fi 

Katri Jokipelto, RI, IT-opettaja, katri.jokipelto(at)joutsenonopisto.fi, p. 045 844 2986  (Digikoulutusvastaava)