Hae opiskelemaan

Joutsenon Opiston koulutuksiin haetaan opiston kotisivujen sähköisellä lomakkeella. Hakuaika lukuvuoden 2021-2022 opintolinjoille alkaa 1.3.2021.

Opiskelijat valitaan hakemusten perusteella, pääsykokeita ei ole.

Lukuvuosi 2021-2022 alkaa 23.8.2021 ja päättyy 20.5.2022.

1. Täytä hakulomake

Lomakkeen lähetettyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin siitä, että hakemus on vastaanotettu. Mikäli et ole saanut vahvistusviestiä, tarkistathan sähköpostisi roskapostikansion. Jos viestiä ei ole tullut, ota yhteyttä opiston toimistoon.

Käsittelemme hakemuksesi kahden viikon kuluessa sen saapumisesta. Lähetämme hyväksymiskirjeen liitteineen sähköpostitse hakulomakkeessa ilmoittamaasi osoitteeseen.

Jos haet useammalle opintolinjalle, valitse lomakkeen pudotusvalikosta ensisijainen linjatoiveesi ja merkitse muut linjat hakutoiveesi mukaisessa järjestyksessä lomakkeen Lisätietoja-kenttään.

2. Vastaanota opiskelupaikka

Hyväksymiskirjeen saatuasi vahvista opiskelupaikkasi hyväksymiskirjeessä annetun ohjeen mukaisesti.

Hakijalle
Usein kysytyt kysymykset

Lisätietoja hakuasioista saat opiston toimistosta sähköpostitse opisto(at)joutsenonopisto.fi tai puhelimitse 045 844 2993.

Jos hakijoita ei ole saatu riittävästi ja linja joudutaan perumaan, ilmoitamme linjan perumisesta viimeistään viikkoa ennen lukuvuoden alkua.

 

HAKULOMAKE JOUTSENON OPISTON KOULUTUKSIIN

 

HAKULOMAKE SUOMI TOISENA KIELENÄ S2-LINJALLE

 

Joutsenon Opiston tietosuojaseloste