Hae opiskelemaan

Lähetä hakemuksesi alla olevalla sähköisellä lomakkeella. Hakuaika lukuvuoden 2021-2022 opintolinjoille alkaa 1.3.2021.

Lomakkeen lähetettyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin siitä, että hakemus on vastaanotettu. Mikäli et ole saanut vahvistusviestiä, tarkistathan sähköpostisi roskapostikansion. Jos viestiä ei ole tullut, ota yhteyttä opistollemme.

Käsittelemme hakemuksesi kahden viikon kuluessa sen saapumisesta. Lähetämme hyväksymiskirjeen liitteineen sähköpostitse hakulomakkeessa ilmoittamaasi osoitteeseen.

Opiskelijat valitaan hakemusten perusteella, pääsykokeita ei ole.

Jos hakijoita ei ole saatu riittävästi ja linja joudutaan perumaan, ilmoitamme linjan perumisesta viimeistään viikkoa ennen lukuvuoden alkua.

Hakulomake Joutsenon Opiston koulutuksiin
Täytä hakulomake huolella ja tarkista tiedot ennen lähetystä. Jos haet useammalle opintolinjalle, rastita hakulomakkeeseen ensisijainen linjatoiveesi ja merkitse hakulomakkeen Lisätietoja-kohtaan muut linjat hakutoiveesi järjestyksessä.


  NainenMiesMuu


  PeruskouluLukioMuu


  Englannin kielen linjaJapanin kieli ja kulttuuriJohdatus kestävyystieteisiinKasvatustieteen perusopinnotKorean kieli ja kulttuuriKuvataidelinjaPsykologian perusopinnotSuomen kieltä ulkomaalaisille


  Tarvitsen majoituksen (valitse alla olevista vaihtoehdoista)En tarvitse majoitusta  Minulle käy millainen huone tahansa2 hengen huone1 hengen huone, jaettu kylpyhuone  Hyväksyn

  Joutsenon Opiston tietosuojaseloste