Opistovuodesta vahvistusta tulevaisuuden suunnitelmille

Alkusyksyllä lukuvuoden 2018-2019 opiskelijamme saivat mahdollisuuden vastata vaikuttavuuskyselyyn eli arvioida opistomme vaikuttavuutta omaan elämäänsä kokonaisuudessaan. Kyselyyn vastanneista 80 % arvioi opistomme vaikutuksen olleen melko tai erittäin suuri omaan elämään kokonaisuudessaan. Tuloksista ilmeni myös, että 71 % vastanneista saavutti jatko-opiskelupaikan haluamaansa koulutukseen.

Kuluvan lukuvuoden alussa uudet opiskelijamme puolestaan vastasivat tulokyselyymme. Siinä opiskelijat arvioivat opistollemme tulon, majoittumisen, yhteisen ohjelman ja infotilaisuuksien onnistumista. Vastauksista ilmeni, että ilmapiirimme, oppimisympäristömme ja henkilökuntamme tekivät positiivisen vaikutuksen uusiin opiskelijoihimme. Arvosana ensivaikutelmasta oli kiitettävä.

Laadukas otteemme näkyy hyvissä ja tasaisissa opiskelijapalautteissa. Kaikki palaute lämmittää valtavasti sekä kannustaa jatkamaan kiitosta saanutta hyvää työtämme – ja toki tarttumaan kehitystä vaativiin kohteisiin.

Kiitos!

”Kiitos vielä ikimuistoisesta välivuodesta, jonka sain viettää opistolla ihanan henkilökunnan ja mahtavan linjani kanssa. Uusia ystäviä ja ihania kokemuksia linjamme seikkailuilla, ikävä on kova. Vuosi kartoitti elämänkuvaani suuresti ja sain vahvistusta tulevaisuuden suunnitelmille sekä uusia näkökulmia elämään.”

”Opistovuosi auttoi selventämään jatkokoulutustavoitteita ja sain paljon parempaa ohjausta niihin liittyen mihinkään muuhun kouluun verrattuna. Opistolta sai eväät itsenäiseen opiskeluun ja elämään, joita varmasti tulen tarvitsemaan läpi tulevien opintojen. Kiitos”

”Haluan kiittää koko opiston henkilökuntaa. Myöhemmin tajusin, kuinka suuri vaikutus koko opistovuodella oli minulle, niin opetuksella kuin ihmisillä siellä. Sain paljon hyödyllistä infoa tulevaisuudelle, elinikäisiä kavereita, mahtavia kokemuksia, joita en olisi muuten kokenut ja opistovuoden aikana kehityin myös ihmisenä. Olen hyvin kiitollinen kaikille ja toivon teille hyvää jatkoa Nyt yksin asuessa tulee usein kaivattua juttukaveria sekä keittiön tarjoamaa monipuolista ruokaa:)”