Tervetuloa Taidekesään!

Perinteinen Joutsenon Taidekesä järjestetään jo 48. kertaa 1.6.-31.7.2020. Taidekesän kurssitarjontaan kuuluu tuttuun tapaan laaja kattaus kädentaitoja, musiikkia, kirjoittamista ja henkistä hyvinvointia.

Ohjelmasta löytyvät vuodesta toiseen suositut kurssit kuten akvarellimaalaus, kalligrafia, vedic art, lasityö, proosa, tilkkutyöt, kuorolaulu- ja muut musiikin kurssit. Yhteistyössä Suomen lausujain liiton kanssa järjestetään nyt jo toista kertaa lausuntakurssi heinäkuussa. Perinteinen akvarellikurssi on saanut rinnalleen myös akvarellin alkeiskurssin. Mandala Wu-hsin maalauskurssi palaa ohjelmaan taas pienen tauon jälkeen. Kesän uutuuskursseja ovat muun muassa kestävän kehityksen teemaankin sopiva Älä heitä hukkaan! -kurssi sekä Lasten lied -kurssi.

Tutustu koko kurssitarjontaan ja tule syventämään jo olemassa olevia taitojasi tai kokeile rohkeasti jotain uutta! Ammattitaitoinen opetus ja Taidekesän yhteisöllinen ilmapiiri kannustavat löytämään ja kehittämään omia vahvuuksiasi.

Taidekesän ohjelmistoon kuuluu varsinaisten kurssien lisäksi lukuisia maksuttomia ja kaikille avoimia yleisötapahtumia. Kesäiltapäivät ja -illat soljuvat mukavasti konsertteja ja mielenkiintoisia luentoja kuunnellen.I

Joutsenon Opiston 70-vuotisjuhlakonsertissa 23.6. klo 19.00 esiintyvät sopraano Virva Puumala, baritoni Jorma Hynninen ja pianisti Joel Papinoja. Kesän aikana kuullaan myös muun muassa Suomen Mieskuoroliiton edustuskuoro Liiton Miesten konsertti 27.6., lauluviikon opettajien konsertti 19.7. sekä soitinten mestarikurssin opettajien kamarimusiikkikonsertti 27.7. Kesän kirjailijavieras Kristiina Vuori kertoo työstään ja teoksistaan tiistaina 7.7. klo 19.00. Kuvataiteilija Asta Huutosen taidenäyttely on avoinna opiston ruokasalissa koko Taidekesän ajan aina kurssipäivisin klo 13.00-17.00.

Ilmoittautuminen Taidekesän kursseille alkaa 1.2. Tervetuloa taiteilemaan ja tunnelmoimaan Joutsenon Opiston luonnonkauniiseen miljööseen!