Tietoa kursseista

Majoittuminen

Opistolla on kaksi asuntolaa, joissa on 112 majoituspaikkaa. Pääosa huoneista on soluja, joissa on yksi 2 hh ja yksi 1 hh sekä yhteinen suihku ja wc. Opistolla on myös joitakin yhden hengen huoneita, joissa on oma wc ja suihku. Yhden hengen huoneet annetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Huoneissa on liinavaatteet (pyyhkeet ja lakanat).

Majoitus- ja luokkatilat eivät ole täysin esteettömiä.

Ruokailut

Täysihoitomaksuun sisältyy aamiainen, lounas, päiväkahvi ja päivällinen sekä lasten ja nuorten kursseilla myös iltapala.

Ruokailussa huomioidaan erityisruokavaliot terveydellisten ja vakaumuksellisten syiden perusteella. Tiedot erityisruokavaliosta ilmoitetaan opiston keittiöön noin viikkoa ennen kurssin alkua  lomakkeella, joka lähetetään ilmoittautuneille kurssikirjeen mukana. Lomakkeen voi myös tulostaa  oheisesta linkistä.

Ilmoitus erityisruokavaliosta

Lisätietoja ruokailusta Mari Ponkkonen, p. 045 844 2985, sähköposti mari.ponkkonen(at)joutsenonopisto.fi

Asuntoloissa on yhteiset keittiötilat, joissa voi itse valmistaa ilta- tai välipalaa. Keittiöiden varustukseen kuuluvat mm. liesi ja uuni, mikroaaltouuni, jääkaappi sekä kahvin- ja vedenkeitin  Lisäksi käytettävissä on perusvälineitä ruoan valmistukseen sekä astioita ja aterimia.

Vapaa-aika

Opiston sauna, kuntosali ja kirjasto ovat kurssien ajan käytettävissä. Lähin uimaranta sijaitsee noin kymmenen minuutin kävelymatkan päässä. Opistolla on polkupyöriä lainattavissa.
Joutsenon Opisto sijaitsee noin 2,5 km:n päässä Joutsenon keskustasta, rautatieasemalta ja linja-autoasemalta.

Tietoa kurssilaiselle

Lappeenranta
Lappeenrannan kesäteatteri
Imatran kesäteatteri
GoSaimaa.com