Tietoa kursseista

Majoittuminen

Opistolla on kaksi asuntolaa. Pääosa huoneista on soluja, joissa on yhden ja kahden hengen huoneita sekä näillä yhteinen suihku ja wc. Opistolla on myös joitakin yhden hengen huoneita, joissa on oma wc ja suihku.

Mahdolliset majoitustoiveet pyydetään ilmoittamaan etukäteen. Majoitustoiveet huomioidaan niin pitkälle kuin se on mahdollista majoituksen kokonaistilanne huomioiden.

Huoneissa on liinavaatteet (pyyhkeet ja lakanat).

Majoitus- ja luokkatilat eivät ole täysin esteettömiä.

Ruokailut

Täysihoitomaksuun sisältyy aamiainen, lounas, päiväkahvi ja päivällinen sekä lasten ja nuorten kursseilla myös iltapala.

Ruokailussa huomioidaan erityisruokavaliot terveydellisten ja vakaumuksellisten syiden perusteella. Tiedot erityisruokavaliosta ilmoitetaan opiston keittiöön noin viikkoa ennen kurssin alkua  lomakkeella, joka lähetetään ilmoittautuneille kurssikirjeen mukana. Lomakkeen voi myös tulostaa  oheisesta linkistä.

Ilmoitus erityisruokavaliosta

Lisätietoja ruokailusta saa keittiöesimies Mari Ponkkoselta, p. 045 844 2985, sähköposti mari.ponkkonen(at)joutsenonopisto.fi

Asuntoloissa on yhteiset keittiötilat, joissa voi itse valmistaa ilta- tai välipalaa. Keittiöiden varustukseen kuuluvat mm. liesi ja uuni, mikroaaltouuni, jääkaappi sekä kahvin- ja vedenkeitin  Lisäksi käytettävissä on perusvälineitä ruoan valmistukseen sekä astioita ja aterimia.

Vapaa-aika

Opiston sauna lämpiää kurssiviikon aikana ja asuntolarakennuksessa sijaitseva kuntosali on kurssilaisten vapaasti käytettävissä. Lähin uimaranta sijaitsee noin kymmenen minuutin kävelymatkan päässä. Opistolla on polkupyöriä lainattavissa.
Joutsenon Opisto sijaitsee noin 2,5 km:n päässä Joutsenon keskustasta, rautatieasemalta ja linja-autoasemalta.

Tietoa kurssilaiselle ja opistoalueen kartta

Lappeenranta
Lappeenrannan kesäteatteri
Imatran kesäteatteri
GoSaimaa.com