Vapaan kudonnan riemua
15.7. 19.7.2019

Luovalla kudontakurssilla heitämme perinteisen kudonnan tiukat säännöt romukoppaan, annamme värien ja lankojen viedä! Tavoitteena löytää uskallus luoda jotain uutta ja erilaista, päästä ajattomaan tilaan pehmeiden materiaalien näyttäessä tietä. Saat käyttöösi kätevät pirtakangaspuut, joilla voit valmistaa huiveja, sisustustekstiilejä, sohvatyynynpäällisiä, kankaita laukkuihin ja kasseihin sekä paljon muuta. Kurssi sopii kaikille, et tarvitse mitään aiempaa osaamista.

Materiaaleja ostettavissa opettajalta. Kurssille voit halutessasi ottaa mukaan omia neule-, kudonta- ja efektilankoja. Kurssikirjeessä tarkemmat tiedot tarvittavista materiaaleista.

Kurssille mahtuu 8 opiskelijaa.

Kurssin laajuus 35 tuntia.

Opettaja
ITE-taiteilija, kudonta-artesaani Milja Talvikki Nikamaa
www.keijupeikko.fi
www.miljatalvikki.fi

Kurssimaksut
A-hinta  355 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 2 hh)
B-hinta  260 € (opetus, lounas ja päiväkahvi)
C-hinta  375 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 1 hh)

Ilmoittautuminen 1.2.2019 alkaen

 

Ilmoittaudu

Tulostettava ilmoittautumislomake

 

Ilmoittautua voi myös esitteen ilmoittautumislomakkeella.

Kurssille tulee ilmoittautua viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.
Mikäli kurssilla on tilaa, ilmoittautumisia otetaan vastaan kurssin alkuun asti.

Ilmoittautumislomakkeen lähetettyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin siitä, että ilmoittautumisesi on vastaanotettu. Vahvistusviesti on samalla myös hyväksymisilmoitus kurssille. Jos kurssi on täynnä tai kurssi peruuntuu, ilmoitamme siitä erikseen.

Kurssikutsu ja lasku lähetetään sähköpostitse heti kurssin varmistuttua kevään aikana tai viimeistään noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.