Muistojen tilkkumatka 11.6.-15.6.2018

”Sanoitat elämääsi ja teet sitä näkyväksi ratkaisukeskeisesti työskennellen tilkkujen maailmassa. Teet tilkkukuvatarinaksi historiaasi, tätä hetkeä ja/tai tulevaa. Tämä on sinun arvokas elämäsi – riittävän hyvä ja se on tehnyt sinusta sen, joka olet tässä hetkessä.”

Kurssilla ommellaan erilaisista muistojen materiaaleista ja kuvista tilkkutyö, joka voi olla esimerkiksi seinävaate, peitto, taulu tai tyyny. Tilkkutekniikat opitaan kurssin aikana.

Kurssiviikon aikana pysähdytään muistojen maailmaan osana suunnittelua, työskentelyä ja valmiin työn tarkastelua. Tilkkutyön ympärille muodostuu kuvatarina, josta löydät voimavarojasi ja suuntaat katseen kohti tulevaisuutta tässä hetkessä läsnäolon kautta.

Mukaan tarvitset muistojesi kankaita/pitsejä/nauhoja/pöytäliinoja/pitsiliinoja, valokuvia, silmä- ja hakaneuloja sekä ompelulankaa, nuppineuloja, ompelukoneen (kurssilaisten käytössä on yksi yhteinen kone) ja muistiinpanovälineet.

Kurssin opettajalta on mahdollista ostaa kankaita, pitsejä, nauhoja, vanulevyä sekä tukikankaita. Kuvansiirtomateriaalit maksetaan käytön mukaan.

Kurssin laajuus 35 tuntia.

 

Opettaja
TM, ratkaisukeskeinen työnohjaaja Tarja Pohjalainen
www.pohjatar.fi

Kurssimaksut
A-hinta  355€
B-hinta  260€
C-hinta  375€

  • A-hinta= opetus, aamiainen, lounas, päiväkahvi, iltaruokailu ja asuminen kahden hengen huoneessa
  • B-hinta = opetus, lounas ja päiväkahvi
  • C-hinta= sama muuten kuin A-hinta, mutta majoitus 1hh

Ilmoittautuminen 1.2.2018 alkaen
KURSSI ON PERUTTU