Mindfulness-kurssi
24.6.-26.6.2019

Kurssilla tutustutaan siihen, mitä mindfulness on ja mitä se ei ole. Tehdään runsaasti helppoja, kaikille sopivia harjoitteita kuten kehomeditaatio, istumameditaatio sekä kevyitä mindfulness-joogaliikkeitä. Kurssilla tutustutaan MBSR-menetelmään ja ammennetaan harjoitusten avulla välineitä arkeen ja omaan hyvinvointiin.

Kurssi sopii kaikille mindfulnessista ja omasta hyvinvoinnista kiinnostuneille. Mindfulnessin säännöllinen harjoittaminen lisää kehon ja mielen tasapainoa sekä kykyä elää tässä hetkessä. Säännöllisen harjoittamisen seurauksena usein keskittymis- ja priorisointikyky paranevat, vuorovaikutus tulee toimivammaksi ja stressioireet vähenevät. Harjoitteiden avulla voi saada apua myös kiputiloihin ja uniongelmiin.

Kurssin laajus 15 tuntia.

Opettaja
Mindfulness MBSR -ohjaaja CFM® Minna Miikki

Kurssimaksut
A-hinta  170 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 2 hh)
B-hinta  120 € (opetus, lounas ja päiväkahvi)
C-hinta  180 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 1 hh)

Ilmoittautuminen 1.2.2019 alkaen

 

Ilmoittaudu

Tulostettava ilmoittautumislomake

 

Ilmoittautua voi myös esitteen ilmoittautumislomakkeella.

Kurssille tulee ilmoittautua viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.
Mikäli kurssilla on tilaa, ilmoittautumisia otetaan vastaan kurssin alkuun asti.

Ilmoittautumislomakkeen lähetettyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin siitä, että ilmoittautumisesi on vastaanotettu. Vahvistusviesti on samalla myös hyväksymisilmoitus kurssille. Jos kurssi on täynnä tai kurssi peruuntuu, ilmoitamme siitä erikseen.

Kurssikutsu ja lasku lähetetään sähköpostitse heti kurssin varmistuttua kevään aikana tai viimeistään noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.