Mandala Wu-hsin – maalauskurssi 27.- 31.7.2020

Kurssin tavoitteena on löytää kuvantekemisessä ennakkoluuloton ja mielestä vapaa tyhjyyden tila. Kiinalaisen Wu-hsin-periaatteen mukaan ei ajatella, vaan ollaan tietoisesti läsnä ja eletään hetkessä.

Kurssilla stimuloidaan mielikuvitusta ja sisäistä ajattelua mandala-kuvantekemisen aikana, jonka jälkeen tehtyä kuvaa tulkitaan mm. symbolikirjojen avulla. Mandala heijastaa yksilön matkaa ulkoisesta sisäiseen maailmaan. Maalaamisen ja piirtämisen lisäksi kurssiin sisältyy rentoutumis- ja hengitysharjoituksia.

Kurssi sopii kuvataiteen aloittelijoille ja ammattilaisille. Aikaisempaa kokemusta maalaamisesta ei edellytetä. Opetuskielinä ovat suomi ja englanti.

Kurssin laajuus 35 tuntia.

Opettaja
Kuvataiteilija, kuvataideopettaja, TaT, Asta Huutonen
www.astagallery.com

Kurssimaksut
A-hinta 385 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 1 hh)
B-hinta 365 € (opetus ja majoitus täysihoidossa 2 hh)
C-hinta 270 € (opetus, lounas ja päiväkahvi)

Ilmoittautuminen 1.2.2020 alkaen

Koronaepidemian takia Joutsenon Taidekesän kurssit kesältä 2020 on peruttu.

 

Mikäli kurssilla on tilaa, ilmoittautumisia otetaan vastaan kurssin alkuun asti.

Ilmoittautumislomakkeen lähetettyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin siitä, että ilmoittautumisesi on vastaanotettu. Vahvistusviesti on samalla myös hyväksymisilmoitus kurssille. Jos kurssi on täynnä tai kurssi peruuntuu, ilmoitamme siitä erikseen.

Kurssikutsu ja lasku lähetetään sähköpostitse heti kurssin varmistuttua kevään aikana tai viimeistään noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.

Peruutusehdot